Bolha, kullancs, szunyog elleni vedelem ?
Eddig tablettat hasznaltunk de attol meg ramennek a szorere a kullancsok es meg draga is szoval valtani szeretnenk.
Olyasmi kene ami nem budos, havizet er nem vesziti el a hatoanyagat mert sokat uszik a kutya es lehetoleg a szorere se nagyon akadnak ra a kullancsok.
Nyaron a szunyogok miatt (akik a szivfergessegert felelosek) a NexGard Spectrat szoktuk hasznalni ... osz vegetol Bravecto.
Mi ezt hasznaljuk, eddig mukodott pedig minden nap erdoben setalunk.
Valószínűleg vérig le leszek pontozva, de nekünk semmilyen gyógyszeres cucc nem vált be, valamiért immunisak rá a kutyám kullancsai vagy nem tudom, de mindig belemennek és többször volt beteg kullancs miatt.
Nekünk a bio nyakörvek, spotok váltak be, nem tudom miért.
Dm-be lehet venni HappyPet Guard néven nyakörvet, ami 3 hónapig véd MINDEN parazita, rovar, izé ellen, ugyanilyen néven spotont, ami 4-6 hétig véd. A nyakörv 3 hónapra 1600Ft, a spot kb 1 hónapra 1000Ft.
Van még a Beaphar Bio Collar Plus nevű nyakörv is, az is természetes, az 4 hónapra véd 1600-ért.
Volt még régebben egy Biospotix nevű spoton, de ahol vettem, ott már nem találom, az is ilyesmi árban volt és nagyon jó volt.
Ezekben az is a pluszpont (nekünk), hogy a természetes illóolajok ápolják a bundát és az egész lakásban jó illat lesz, a kutyának nem árt, de a bogarak, rovarok, mindenféle élősködő rosszul van tőle, távol maradnak, a közelébe se mennek.
Nekünk ez jött be.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!