Taktikai kutyahám vásárlás? Milyen más szót lehet rájuk használni?
Ehhez hasonló hámot szeretnék vásárolni, ebben a színben:
Azonban a "taktikai kutyahám" keresésre nem találtam semmi jót. Kb. hármat találtam: egyik csak feketében volt, a másik kettő meg kifutott termék...Amazonon annyi a szállítás, mint a termék...:S
Van esetleg ennek a fajta hámnak másik neve, amire rákereshetnék? Vagy tudtok ajánlani, hogy honnan vásároljak? :)
Köszönöm szépen! ^^
Aliexpressen, amazonon, ebayen találsz hasonlókat.
Military harness-t írj be.
Civil használatra miért akarsz ilyet?
Köszönöm szépen, mindenképpen körülnézek ott is! Aliexpress a B-terv, csak gondoltam hátha meg tudom rendelni országon belül is.
Túl gyakran nyúlkálnak random a malinoisom felé, simogatnák. (Persze nem reagál ezekre a kutya!). Ezen van hely a feliratnak is, mert a nyakörvén nem látszik.
K9 hámot őv-n használok, ezt a fajtát - pláne az alisat - nem merném ott használni, mert nem tudom mennyire tartós.
Tehát tréningezésnél szeretném ráadni, ha kiviszem engedelmesezni.
Jól állna neki nagyon, ezért is gondolkoztam ezen a fajta kialakításon, talán a mozgásban se akadályozná.
Biztos lehetsz benne, hogy a vásárlók többsége nem katonai célokra vásárol ilyet. Túlreagálod, csak egy hámról beszélünk.
Vannak rövidebbek is, a kép csak egy példa volt. (Bár ha jól látom, az légáteresztő anyagból van) A rövidek se melegítenek jobban, mint egy powerhám.
Egy tipp: amikor egy keprol tobbet szeretnel megtudni ... jobb eger klikk a kepre es valaszd ki a 'kep keresese a web-en' opciot ... es maris megtudod mirol van szo :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!