Hogy kell sétálni megtanítani láb mellett pórázon a kutyám?
3 hónapos most
amikor rárakom a pórázt, teljesen megmakacsolja magát, 1 tapottat sem hajlandó mozdulni
a tápot mozgatom az orra előtt, akkor sem
szerintem rossz tapasztalata van vele, eddig akkor volt rajta, amikor vittem oltásra
most nem hajlandó megmozdulni, leül és behúzza a féket
nyakörvet már megszokta
ja, amikor vittem oltásra, rajta volt, de végig felvettem és úgy vittem, és autóba be, akkor is kézben vittem
cane corsó
Probald jatekkal motivalni, az enyemet kajaval peldaul nem is lehet meggyozni az utcan :)
/Nekem shibam van/
Rendes hust fozz neki.
Felkockazva adogassad.
Legyen nagyon ehes.
Ne hizlald el.
Már most tanácsolom h vagy olvass nagyon-nagyon sokat a kutyákról és nevelésükről, vagy kérdezz meg szakembert, mert ez a fajta irtó hamar rá fog nőni a fejedre.
Ami a problémát illeti: ne a sétával kezdj, hanem otthon, random körülmények között szoktasd hozzá h ha rácsatolod sem történik semmi. Játék közben csatold fel, vedd le, csatold fel, csatold le. Lássa a kutya h nem egy big deal.
Amikor megszokta, akkor pedig tapasztald ki h neki mi a mozgatója játék, jutalomfalat vagy dicséret, s amikor hívod akkor jutalmazd meg a legapróbb lépésért is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!