Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hogy kell sétálni megtanítani...

Hogy kell sétálni megtanítani láb mellett pórázon a kutyám?

Figyelt kérdés

3 hónapos most

amikor rárakom a pórázt, teljesen megmakacsolja magát, 1 tapottat sem hajlandó mozdulni

a tápot mozgatom az orra előtt, akkor sem

szerintem rossz tapasztalata van vele, eddig akkor volt rajta, amikor vittem oltásra

most nem hajlandó megmozdulni, leül és behúzza a féket

nyakörvet már megszokta

2021. ápr. 4. 18:56
 1/5 A kérdező kommentje:

ja, amikor vittem oltásra, rajta volt, de végig felvettem és úgy vittem, és autóba be, akkor is kézben vittem

cane corsó

2021. ápr. 4. 18:59
 2/5 anonim ***** válasza:
72%

Probald jatekkal motivalni, az enyemet kajaval peldaul nem is lehet meggyozni az utcan :)

/Nekem shibam van/

2021. ápr. 4. 19:04
 3/5 anonim ***** válasza:
40%

Rendes hust fozz neki.

Felkockazva adogassad.

Legyen nagyon ehes.

Ne hizlald el.

2021. ápr. 4. 19:04
 4/5 anonim ***** válasza:
Mi van,ha veszel egy masszinu es mas anyagu porazt meg mondjuk egy hamot es azzal kezded a seta tanitasat labmellett?? Probald meg ezt is.
2021. ápr. 4. 23:14
 5/5 anonim ***** válasza:

Már most tanácsolom h vagy olvass nagyon-nagyon sokat a kutyákról és nevelésükről, vagy kérdezz meg szakembert, mert ez a fajta irtó hamar rá fog nőni a fejedre.

Ami a problémát illeti: ne a sétával kezdj, hanem otthon, random körülmények között szoktasd hozzá h ha rácsatolod sem történik semmi. Játék közben csatold fel, vedd le, csatold fel, csatold le. Lássa a kutya h nem egy big deal.

Amikor megszokta, akkor pedig tapasztald ki h neki mi a mozgatója játék, jutalomfalat vagy dicséret, s amikor hívod akkor jutalmazd meg a legapróbb lépésért is.

2021. ápr. 5. 07:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!