Ha van egy törzskönyves szuka golden retrieverem és fedeztetem egy szintén törzskönyves kannal, lehetnek törzskönyves kiskutyák anélkül, hogy a szukámnak meg lenne a képességvizsgája és tenyészszemléje?
Te agyoniskolázott szerencsétlen egy kérdés lett feltéve amire egy segítő jellegű választ várnak. Ha nem tudsz normális választ adni inkább ne szólj hozzá, nyugodtan lapozz tovább aztán nyomasd a flegma, lenéző szöveged a családodnak. Mi közöd van neked ahhoz, hogy kinek kár és nem kár kutyát tartania, mikor fogalmad sincs a körülményekről? Megélhetésről beszélsz mikor a kérdésbe meg se volt említve, pénzről szó se volt te igazán tapló.
A logikád nem valami éles, igaz?
Ha a kölykök nem tk-esek, mégis honnan bizonyítható, hogy kik a szülők? Hogy azt mondja egy putris szaporító, aki olcsón akar a sok keverékből pénzt szerezni? És ha nem tudhatók a szülők, egy értelmes ember nem fog annak bedőlni, hogy persze, minden szűrés meg van. Mi is bizonyítja?
Nem csak a te kutyád tenyésztőjével kellene egyeztetni, hanem a kiszemelt kutyáéval is, lehet, hogy nem passzol a két kutya, lehet, hogy rokonok...
Egy kis olvasnivaló:
Senki nem mondta hogy nem tk-esek lennének a kicsik. Nyilván van annyi eszem és benne vagyok annyira az egészben, hogy ha szeretnék, tudom hogy KELL a tk. Nem tudom hányszor kell még leírnom, hogy a kérdés az volt, hogy ahhoz hogy igényeljek nekik tk-t, kötelező-e a képességvizsga. Nyilván meg lesznek azok a hivatalos papírok is amik még hiányoznak.😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!