Milyen házat vennétek, ha kertes házban laktok egyedül. Munka miatt napi 11 órát vagytok távol, de utána csak a kutya van?
Bocsi, de ha 11 órát távol vagy, aztán házimunka is akad és éjjel gondolom nem fogsz kutyázni akkor tulajdonképpen nincs is semmi időd egy kutyára...
Szerintem ezt gondold át újra.
Ha tudsz munka előtt fél-egy órát foglalkozni a kutyával, munka után is egy órát, és ha te is otthon vagy, akkor bemehet veled a házba, akkor én elhoznék a sintértől egy szimpatikus kutyát.
Higgyétek el, sokkal jobb élete lenne, mint egy 2 négyzetméteres betonkennelbe bezárva.
Az én kutyám is sintéres volt, reggelente futottunk 7-8 km-t, nap közben a kertben volt (volt rendes háza természetesen), munka után még elmentünk sétálni, utána velem volt benn a házban, a lábamnál aludt. Hétvégente túráztunk, 40 kilométert is jött velem egy nap. Volt, hogy a Dunához vittem le úszni, vagy jött velem családlátogatásra. Jó élete volt.
Kedves kérdező, ha valóban 11 órát nem vagy otthon, akkor el kellene gondolkodni azon, hogy jó elképzelés-e házi állatot tartani. Az állatoknak szerintem nem jó, ha senki sincs otthon 11 órán át.
Ami viszont a ház-választást illeti, érdemes minél közelebb lakni a természethez, de ajánlom figyelmedbe ezt a kiváló kötetet: [link] A könyv "Az új otthon" című fejezetében (és az adott részhez tartozó alfejezetekben) sok fontos és hasznos tanácsot találhasz, és amúgy érdemes az egész könyvet elolvasni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!