Hogy szoktassam ra a kutyusom, hogy egy masik helyen vegezze el a dolgat az udvaron?
Ez egy nagy udvaron nem annyira működik.
Egyrészt az udvar közepén nem is lenne jó helyen egy kutyaház, másrészt pl nálam már az is megfelelő lenne,ha az utca felőli oldalt nem vennék igénybe.Ott állok be kocsival és folyton fenyeget a taposó aknára lépés veszélye.A házat viszont nem tehetem az út közepére.
Ha ott kapja a vacsiját, akkor igen, lehet hogy átszokik.
Illetve ültethetsz oda virágot, erős illatú bokrot.
Haaat, ugy csinalom, hogy atrakom az egesz cuccot arra a helyre, amit szeretnem ha hasznalna (a regi wc helye, ami tokeletes), es leoblitem a talajt. Most ossze vissza jarkal:))
Pl ma reggel egy tok uj helyre ment (aminek nem orulok, de csondben voltam), aztan masodszor reggel elment a regi helyere (akkor megdicsertem), aztan ma este megint az ajtonal.
En turelmes vagyok:)))
Szegeny nem erti es nez ram miert hordozom lapattal at az egyik a helyrol a masikra a kutyakakit, azelott ment egyenesen a kukaba. De eszrevettem mennyire kis okos, atviszem lapattal, leoblitem es o figyel.
Meg nem sikerult megoldanom, de mar latom az alagut veget:)))
Pisilesre is lenne esetleg valami tipped? Mert az megy mindenhova, de most nagyon meno nala egy fa, ami szinten az ajtoval szemben van, es kiszaradt a fű is.
Egyebkent labradorrol van szo, tehat eleg nagy adagokat gyart:)))
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!