Lenn leírom a körülményeket. Kutyatarártás, "állatkínzás" ügyéről van szó. Mi a véleményetek? Válaszoláskor a kutya érdekét tartsátok szem előtt.
Épp most történt. Valaki megállt a kert végében, egy idősebb nő, integetett, hogy menjek ki. Külföldön élek, mondtam nem beszélek németül, átváltott folyékony angolra, úgyhogy beszéltünk. Azt mondta, ez így nem működik, azonnal engedjem be a kutyát, mert hívja a hatóságokat. Azt mondta, túl meleg van a kutyának, és hogy a jövőben rajtam tartja a szemét. Lényegében beengedtem a kutyát, nem álltam le veszekedni.
De nem vagyok róla meggyőződve, kinek adnának igazat a hatóságok. Nem mintha nem lenne árnyék, ahová behúzódhat a kutya, és nem mintha nem lenne kinn neki teli tál víz, árnyékban, hogy ne forrjon fel. Az igaz, hogy az ólra rásüt a nap, túl meleg van befeküdni, mert szauna, de az nem is meleg nyári nappalokra van. Igazából 2 napja van ól, 2 hónapja van kutya, elég friss vagyok az ügyben. A kert elég kicsi. Véleményeket várok, de a kutya érdekét tartástok szem előtt.
Meleg van?
20-24 fok van Németországban jelenleg, ahogy látom az időjárási jelentéseket. Ez már tavaszi idő, de mi az, hogy túl meleg a kutyának? :)) Lakásban is ugyanennyi van...
Vagy trollkérdés vagy egy teljesen zavart nő talált meg.
A helyi szabályokat nézd meg, nem tudom, mi a szabályozás ott, ahol élsz, milyenek a kerítések... stb.
Egyik nagynéném Svédországban él, a házaknak alacsonyak a kerítéseik, és közel van a természet, vadak esetleg bemászkálhatnak a lakott részekre is, ott például nem lehet az udvaron felügyelet nélkül kutya. Egy magas kerítéses, vadállománytól távolabbi részen feltételezem, más lenne a szabályozás.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!