Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mi a véleményetek erről a...

Mi a véleményetek erről a konzervről?

Figyelt kérdés
[link]
2021. márc. 28. 16:29
 1/1 anonim ***** válasza:
41%

Kiegészítésnek nem vészesen rossz, de elég kevés hús van benne és csak a jóisten tudja mi lehet az a "26% vegyeshús."

Csak ezzel semmiképp nem etetnék, inkább egy jó minőségű táp, kiegészítésnek meg akkor már ilyen áron (kb 1000ft/kg, ha jól láttam) lehet kapni barf boltokban marha- szarvasnyesedéket, sőt múltkor én akciósan lazacnyesit is vettem 1200ft/kg-os áron, és az legalább csak hús, tudod, hogy milyen állat húsa nem rengeteg rizs meg "vegyeshús."

Bár én nem vagyok a kiegészítgetés híve, a kutya egye meg, amit elé rakok, nem hagyom válogatni, de elfogadom, ha van olyan gazdi, aki nem így gondolja, hagyja, hogy válogasson a kutyája és ad a táp mellé egy kis "ízesítést" is, csak akkor az az ízesítés inkább legyen rendes hús, mint konzerv.

2021. márc. 28. 16:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!