Sajnos egy csaló (szaporító) áldozata lettem... ebbe ne is menjünk bele mert tanultam a hibámból higyjétek el! Vélemények, tapasztalatok parvos kutyussal kapcsolatban?
8 hetes kiskutyusról van szó. Nagyon megszerettem. Kedd óta nálam van, első két nagyon jó kedve volt, evett , ivott, aztán csütörtök este nagyon kicsit Evett, viszont inni jól ivott. Pénteken abszolut nem evett, nem ivott, hányt, ment a hasa azonnal vittem az orvoshoz ( amugy is vittem volna csak későbbre volt időpontom) megvizsgálta a doki, kapott hányáscsillapítót, nyálkahártyavédőt illetve hasfájást elleni szurit. Azt mondta a doki ettől jobban kellene lennie. De nem változott semmi. Ma vittem egybol reggel át, mert hányt, nem evett, nem ivott , hasmenés.
Csináltunk parvo tesztet. Sajnos pozitív lett a parvo tesztje. :((((
Rátette infire, illetve kapott még szurikat. Hazahoztam, aludt, sirt, nem evett, nem ivott, az állapota nem változott, VÉRT FOSOTT. egyből vittem be az állatkórházba. Bent tartják. Életveszélyes állapotban van, doki szerint 40% a túlélés.
Mit lehet ehhez hozzáfűzni?
Remélem, mázlija lesz és túléli - és neked is.
Szorítok!
Írd meg, mi lett!
Bocs, közben jött válasz.
"De ez most nem erdekel, engem a kutyus erdekel , és nagyon ideges vagyok."
Ezt értem, de ez ügyben sajnos nem lehet mit tenni. Az ellátást megkapta, innentől csak várni lehet.
Sajnálom a kutyust. Tudom, hogy inkább kutyára vonatkozott a kérdés de nekünk volt egyszer egy parvos cicánk, aki infúzióval és gyógyszerekkel végülis kigyógyult a parvoból. Parvos kutyussal sajnos ellenkező tapasztalatom van. A te kutyusod viszonylag hamar segítséget kapott, mostmár rajta múlik a dolog.
Viszont nem értem, hogy mi volt a szaporítóval a baj. Nem kapta meg az első oltást a kutyus?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!