Mi a véleményetek erről a Briantos tápról?
Premium kategoria alja?
Inkabb kozepkategoria legalja, maximum.
Köszönöm!
És esetleg ez?
Jelenleg Brit Premiumot esznek a kutyusaim, nagyjából ebben az árkategóriában nézelődöm, hogy milyen lehetőségek vannak még.
Ár/érték arányban szerintem jó, ennél jobb tápot 1000ft/kg alatt nem nagyon találsz más márkánál sem. Gabonamentes, kacsahúsos, igaz a hús az valóban kevés benne, de legalább nem szárnyasliszt meg állati származékok adják ki a hústartalmat... szerintem egy viszonylag korrekt táp, korrekt áron.
Ha egy picit tudsz többet rászánni, akkor én inkább a markus mühle black angustot javaslom, [link] ebben több a hús, szintén gabonamentes és hidegen sajtolt. Ennek a 15kg-os kiszerelése 1130ft/kg szóval tényleg nem sokkal drágább.
A Fitmin nekünk bevált csak a zacskóján már a fehérje 21% amit nem javítottak ki a honlapon!
A Briantostól el kezdett vakaródzni a kutya!
A Markus Muhle-töl sok volt a végtermék!
Nekünk most ez jött be mindíg van akció így megéri!
köszi, ez a fitmin jónak tűnik, eddig nem is hallottam róla
én is brit prémiummal etetek, jobb szerintetek a fitmin?
amúgy azt nem tudom hogy jött ide a briantos kérdező?
a brit 700-720 maximum, a briantos meg 1100, 1000 és 900 ft/ 12 kg, és most van valami akció 24 kg-nál 840-be
szerintem nem egy árkategória
wolf of wildernessnél milyen akció?
az a legdrágább, még legnagyobb mennyiségnél több rendelésnél is bőven 1200 ft körül van / kg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!