Kutyaugatásért, hol lehet feljelentést tenni?
Nem fogsz tudni mit kezdeni a kutyák ugatása okozta rendbontással. Ennél súlyosabb törvények áthágására, az akképpen való szankcionálására sem képes az országod, ahol laksz éppen. Pusztán nemtörődöm, igénytelen országban élsz, így a megoldás, ha elköltözöl onnan. Ahogy ebben, úgy másban sem fogsz tudni az ország mentalitásával mit kezdeni.
Nem a kutya a lényeg, nem a gazda a fontos, hanem a törvények nem ismerete, azok nem betartása, valamint áthágásuk esetén a szankcionálás teljes hiánya. Röviden, rendetlen, igénytelen az országod. Ezért, még idegeskedhetsz ezen egy darabig vagy belátod végre, hogy nem a kutya ugatása, sem a gazda agressziója a gond, hanem az ország maga, a probléma forrása és okozója.
Miután már eljutsz eddig, amikor már nem írsz és olvasol efféle helyeken, mint ez is, ahol ezt olvasod, amit írtam, elkezdhetsz németül tanulni. Lévén, Németország közel van hozzátok. Itt, nemhogy efféle csendhábordítás nincsen, mert azonnal elvisszik a kutyát a szervek, hanem még ennek a töredéke sem. Pedig itt, északon, ahol élek, nem kevés kutyás van, de rákényszeríti az ország törvényei a csendháborítást erősen előidézhető hobbistákat arra, hogy játékszerüket a törvény betartása mellett élvezzék. Legyen az egy háziállat vagy bármi más, ami hangzavart keltő, hiszen a kutyás azt gondolja, a világ csak a kutyákról szól és aki nem viseli el az ő agresszióját, az, állatgyűlölő. Nos, ez itt a gond, a fejekben lévő igénytelenség.
Az efféle erőszakos, tehát buta embereket és azok játékszereit, legyen az bőgető motor vagy egy mihaszna buta kutya ugatása, nagyon gyorsan és hasonló agresszivitással lekezeli a törvény, amit hál Isten annak tisztviselői azonnal foganatosítanak. Így itt, rend van. Rám is vonatkoznak a törvények és arra is, aki kutyát tart. Ez a rend lényege. Mivel ez nem szoci, ruppótlan, kitartott ország, így itt, a rendet elvárják mindkét féltől és be is tartjuk mi azt, örömmel.
Szóval, büntetéssel és a kutya azonnali elszállíttatással szankcionálja a törvény ezeket az agresszorokat. A kutyás zakkant típus az az ember, aki megpróbálná csak úgy, önkényesen rákényszeríteni a csendháborítás nagyon idegesítő formáját gyakorolva bárkire. Mert ő, a kuyatartósdis fétises, azaz bolond. A kutya, az, kutya, nem több ennél. Törvény van a tartására. Még jó, hogy a törvényeket hozó nem kutyabolond, azaz érzelmi beteg. Mert mindegyik kutyafétises zakkant. A kutyabolondnak még csak az eszébe sem jut, hogy a dögje ugatása áthallatszik máshoz is. Aki nem efféle lelkibeteg, az nem egy kutyát, hanem az asszonyát, a gyerekét öleli, csókolja. Nem egy bolhás, büdös dögöt, aki szart zabál és a szaros seggét nyalogatja. Ezért volt jó a katonaság, az efféle lelki bolondokat le tudták kezelni. De ott, abban az országban nem lesz rend, így bármiről beszélgetni itt és máshol is, felesleges.
Szóval nyugi, az országodban, ahol élsz, sosem volt rend semmiben és sosem lesz ez másképpen, mert egy kitartott ő, akiknek minden úgy jó, ahogyan van. Nem gond ez, hiszen nem bántok én senkit sem, sőt, hálás vagyok, hogy katonáskodhattam ott, hogy kenyeret adott a számba, de felnőttem, megöregedtem és döntöttem, ami így a jó.
Sem ebben, sem másban nem volt és nem lesz ott rend, mert jó az úgy nekik, ahogyan van. Akiknek pedig nem az, hozzám hasonlóan most már több milliónyi ex-magyarnak, azok egyszer és mindenkorri elhagyják azt a helyet, majd éveket dolgoznak a nyelven, addig szar munkahelyen szenvedve, mígnem sok évnyi tanulás után képesek lesznek letenni az állampolgárságit. Ezt követően jön el az az utolsó utuk abba az országba, ahol az igénytelenség csúcsrajáratása folyik és hozzám hasonlóan sosem mennek vissza oda még csak látogatóba sem, mert aki látni akar, annak annyi idejönni, mint nekem oda menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!