Kutyaugatásért, hol lehet feljelentést tenni?
Lekell ülni a gazdával és meg kell beszélni. Közösen megoldást kell keresni.
Elmondod, hogy téged nagyon zavar a kutyaugatás, meg kellene oldani, hogy befejeződjön.
Jegyző semmit sem fog csinálni valószínűleg.
Jegyzonel indits egy birtokvedelmi eljarast. Keszulj hang/ videofelvetelekkel is, elvileg ok figyelembe veszik ezt is.
Szomszeddal egyebkent nem lehet beszelni? Azert nyugodtan emlitsd meg neki, hogy felnyomtad, hatha meghuzza magat.
Huh szívem szerint én is... a kis csivavat a szomszéd kertben. 4 darab kutyájuk van, negyed akkora területen mint a miénk. Az én kutyám nem is nagyon ugat de azoké! Ha a kerítés közelébe mész úgy acsarkodnak az emberre...
A csivavat meg ugyanúgy kizartak
egész nap vinnyog pont az ablakom alatt. Eleve nem szeretem azt a fajtát de így nem is fogom megszeretni. Egyedül az tart vissza, hogy az is élőlény szivem szerint elvinnemm joooooo messzire. Enyhén szólva
Nekem 2 kutyám van.
Kölykök még.
Néha ugatnak.
Sajnos éjszaka is, ha járkálás van a lépcsőházban.
A szomszédom kutyája folyamatosan idejárt az ajtónk elé, mikor mentek sétálni, kaparni az ajtót.
Nem szóltam egy büdös szót sem.
Az alsó szomszédomhoz lementem és leültem vele beszélni, hogy a kutyusok suliba járnak, legyen szíves szólni ha ugatnak a kutyák, ha nem vagyunk itthon.
És elnézést kértem minden lakótól akivel találkoztam a kutyaugatásért.
Mindenki korrekt módon reagált eddig.
Szerintem egy kutyatulajdonosnak illő elnézést kérnie, ha ugatós a kutya.
Még akkor is, ha nem szívből jövő. És pontosan azért, hogy ne legyen balhé és megóvjuk magunkat az esetleges bajtól.
Viszont, engem is zavar néha a szomszéd aki 2 naponta reggel 5-6 között porszívózik a fejem felett.
Illetve 8-kor beindítja az ütvefúróját,kopácsol, meg kitudja milyen zajokat csap... őszintén szólva elég fura egy házaspár... :D
De nem szólok, mert nem akarok civakodást. Ha nem lennének a kutyusok akkor sem szólnék.
Én vettem lakást társasházban.
Sajnos ez van, ezt kell szeretni.
De Te tudod kedves kérdező, én a helyedben kedvesen és tisztelettudóan megpróbálnám megoldani a gazdával a problémát. Minthogy kárt okozzak másnak.
De nem vagyunk egyformák.
9 -es vagyok.
Azt elfelejtettem írni, hogyha esetleg a gazdi nem vevő a jó modorra , akkor nyílván a fent leírtak alapján kell eljárni.
Akkor már nincs más lehetőség.
Én magam sem tűröm el, hogy ugassanak a kutyáim,hátmég a szomszéd...
Nyugodtan lehet neki, mondani, hogy nevelés kérdése az egész.
Meglehet oldani, hogy az ugatás minimálisra csökkenthető legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!