Lehet a kutyám is Covidos?
Szoktak állatról emberre is terjedni, de a covid nem olyan. Már be is igazolódott, hogy kínai laborból "szabadult" ki ez a virgonc vírus.
Érdekes az is hogy elhalgattatták azokat az orvosokat, akik másokat próbáltak figyelmeztetni, vagy épp fel akarták fedni az igazságot.
#24 Én meg annyit szeretnék megakadályozni, hogy a sok fanatikus antivaxxer embereket gyilkoljon a vírussal. Mellesleg a WHO álláspontja szerint nyérc, macska, tobzoska, és még egy pár állat lehet a közti gazda, és "nem tartja valószínűnek" a labor eredetet, de még minden teóriát vizsgálat alatt tartanak.
A WHO elérte a "brit tudósok" szinvonalát az utóbbi évben.
Mivel nem tudhatjuk, ezért én fogadást ajánlok:
A., véletlen labor eredet
lehet még
B., szándékos labor eredet
C., természetes folyamat
Én az A-ra szavazok
Tudod, amikor van egy ilyen veszééélyes vírus, mindig az van, hogy "véletlenül" kiszabadult. Véletlenül elkeveredett, nagyon sok a véletlen. Ha valami ennyire veszélyes, hogy engedhetik meg magukat az ezeken kísérletező emberek hogy b*lfaszkodjanak, és "véletlenül" rászabadítsanak egy ilyen vírust a világra?
Úgyhogy én a B lehetőséget választom a listádról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!