Ha van covidos a családban, akkor a kutyát sem lehet levinni sétálni?
Sziasztok!
Apukámnak pozitív lett a covid tesztje. Szerencsére tünetmentes, semmi baja nincsen. Viszont panelban lakik a harmadikon egy kutyával. Ilyenkor hogy van a séta? Meg kell kérnie valakit, hogy sétáltassa vagy lemehet naponta pár percre?
Én sajnos nem tudok neki ebben segíteni, mert egyrészt dolgozom, másrészt messze lakom.
1 opciót ajánlottam fel neki, hogy elhozom magamhoz 2 hétre a kutyát, napközben ki-be jàrhat a kertbe, este meg elvinném sétálni a sajátommal. De azt mondta, hogy ezt csak a legvégső esetben szeretné, ha tényleg nem viheti ki.
Meg nem biztonságosabb ha ő leviszi, mintha mondjuk egy szomszédnak adja át naponta 2x a kutyát, hogy sétáltassa?
Akik jártak már így, azok hogy oldották meg?
Elozo kerdes ugyan ilyen temaju volt, oda mar valaszoltam, ide csak bemasolom:
"Ha karanténban vagy, idomilliomos vagy … tehat tudod ugy alakitani a napodat, hogy a kecske is jol lakik es a kaposzta is megmarad:
… olyan idopontokat kell keresni (napkozben nehez), amikor leginkabb nem találkozol senkivel. Hajnalban es ejszaka minden gond nelkul le lehet menni, viszont napkozben kimondottan kerulni kell masokkal a kontaktot.
Az, hogy valaki mast kérsz meg nem opcio, mert a kutya szoren keresztul megfertozodhetne az illeto."
Én levittem eü.sétára mikor karanténba voltam.
Ez egy kutya! Legalább a dolgát hagy végezze el!
Nyilván maszkba voltam, senki közelébe nem mentem.
De 10-15 percre levittem napi 4-5×
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!