Mekkora mozgás igénye lehet egy 7 éves németjuhásznak?
Figyelt kérdés
2021. márc. 21. 13:14
1/3 anonim válasza:
Az én nj-m nemrég múlt 7 éves.
A kölyökkori nyüzsgéstől eltekintve ma is elvárja a megszokott sétát, labda utáni rohanást télen-nyáron.
A mozgásigény függhet az izületek állapotától. a súlytöbblettől és úgy általában egyéni szokott lenni.
2/3 anonim válasza:
Az én németjuhászom mindjárt 7 éves lesz. Naponta szoktunk menni hosszú sétára illetve ha olyan az idő akkor biciklizni is. Emellett kutyás sportoktatásra is viszem. Úgy érzem ezt mind nagyon igényli, és szereti is.
3/3 anonim válasza:
Az én németjuhászom (munkavonalas) 10 éves, de baromi nagy mozgásigénye van. A napi 2 órás séták mellett még simán bírja az egésznapos túrát vagy akár a több órás úszásokat is.
Séta után még simán labdázunk a kertben, szóval neki sok kell.
De ez nagyban függ az egészségi állapotától is, meg attól, hogy mit szokott meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!