Mik az alapvető igényei egy német juhásznak? Mekkora terület, mennyi séta, mennyi labdázás?
A mienknek az udvara az kb 500 m2 és mindennap van reggel 1 óra séta meg délután is 1 óra séta, plusz este fél óra labdázás. Nyáron a délutáni séta helyett úszni visszük.
Csak alap parancsokat tanítottunk neki(ül, áll, fekszik, marad, hozzám, pacsi, hempereg, forog, szlalom, ugrik).
Szerintetek boldog lehet? Boldognak tűnik, de a kutyák már egy buksisimitől is boldog tud lenni.
Azt nem írtad mennyi szeretetet kap.Az a legfontosabb.
Ha sokat kap akkor igen, boldog lehet!
Nem tudom, a szeretetet hogyan lehet mértékegységben kifejezni.
Imádjuk, nekem ő a mindenem.
Esténként együtt filmezünk az ágyban, meg délután bent van velem a szobámban, míg tanulok, de aztán kimegy, nem szereti a benti meleget, az udvar az ő territóriuma.
Mindig én készítem az ételét, sertés és csirke húsokat főzök, zöldségekkel, túrót, tojást, kevés olívaolajat teszek hozzá, meg reszelek bele almát, mert imádja és kap kutyavitamint is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!