Léteznek homoszexuális kutyák?
Ha ennyire értesz hozzá...
Mi a különbség az ösztön és az élvezet között?
Sok okos ezt szereti szajkózni, én nem látok különbséget.
A hágás, nem feltétlenül a szexualitás illetve a dominancia jele.
Nekem két 7 hónapos ellenkező nemű kutyusom van.
A fiú már ivartalanított, a lány még nem.
Mindketten meghágják játék közben egymást.
A kutyaiskolában az oktató mondta, hogy ez mind azért van, mert ez is egyfajta játék elem náluk.
A kérdésre válaszolva, szerintem minden előfordulhat. És fordul is, amiről mi nem tudunk l. De nagyon kevés rá az esély.
A kutyák ösztönből szaporodnak, nem hiszem hogy szerelmesek tudnak lenni egymásba. Így talán valamilyen szinten kizárható a homoszexualitás. De biztosan vannak egyéni esetek.
A kutyák nem szoktak egymáshoz vonzódni, egy tüzelő szukát több kan is befedezhet, kb csak attól függ, hogy ki van épp ott vagy ha többen vannak, kinek sikerült a többit ledominálni.
Sőtt, ilyenkor más szukák is rámásznak a tüzelőre és hágó mozdulatokkal dominálják.
Állatoknál ez a legritkább esetben exkluzív.
Az nem teljesen igaz hogy az állatok "nem élvezetből" párzanak, persze ösztön, de élvezik is, magát a "megkönnyebbülést" is hogy megszűnik az inger, és magát a stimulációt is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!