Ha légpuskával meglőtték a kutyámat a kertemben, van értelme feljelenteni, ha nem tudom, ki tette?
Utoljára még azt írtad, hogy kiszökött a kutyád...
Egyébként van értelme, legalább nyoma marad. Bár valószínűleg nem lesz meg a tettes.
Hogy nyomoznák ki? Én úgy tudom a légpuska tartását nem kötelesek bejelenteni a rendőrségen..
De ha az is lenne, 90% tuti nem teszi meg.
kb 10 éve volt egy macskánk, kicsit rozogav korcs volt de szerettük nagyon, sokat játszottunk vele. a szomszédnak volt egy agyaras bakmacskája aki folyamatosan bántotta a miénket volt hogy véresre marcangolta szerencsétlent.
a lényeg ha hagytam volna akkor pár hét és megdöglik Minci.
nem hagytam... volt egy légpuskám és amikor láttam hogy közelít a macskánk felé és tudtam hogy megint bántani fogja... meg vártam még beteszi a fejét az ereszcsatorna és a ház fala közé majd szemköztdurrantottam :D
na őt nem kellett elaltatni :D Minci még 3 évig élt utáan boldogan.
a lényeg hogy tutti nem keresik meg a légpuskás csávót. engem sem kerestek meg.
Nekünk mérgezett kenyeret dobáltak be. Egy kutya 3 nap után elpusztult.
“Rongálásért” indítottak eljárást, megkérdezték, kire gyanakszunk, és azért okoztak a gyanúsítottnak pár kellemetlen kihallgatást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!