Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mivel eteted a kutyád?

Mivel eteted a kutyád?

Figyelt kérdés
Jó az, hogy reggelire csak tápot kap (Brit care baranyos adult) es a vacsora adagjához kap pluszban még konzervet is (Rinti, GranCarno, Brit pate & meat), ahol az ízeket is valtoztatom néha?
2021. márc. 14. 07:11
 1/9 anonim ***** válasza:
98%

Bevallom oszinten a divatos egyfajta tappal etetes helyett en is a valtozatossag mellett tettem le a voksom es a kezdetektol vegyesen kap enni a kutya.

Se markahoz, sem beltartalomhoz nem ragaszkodom ... egyedul a minoseg szamit. A kutya visszajelzesei dontik el nalunk, hogy melyik kajakbol kap legkozelebb is ... ha a kutya jol erzi magat es a szeklete is rendben van, akkor nekem megfelel barmelyik kaja.

Amikor csak konzervet adtam, a kutya hajlamos volt a hasmenesre ... amikor csak szarazat adtam, egy ido mulva nem volt hajlando enni rendesen. Ezert aztan keverem a kettot es azota nincs problema, tehat konzerv es szaraztap osszekeverve ... a mennyisegre kell csak odafigyelni, mert a szaraztapok kozott nagy a kulonbseg a szukseges mennyisegek kozott.

Nem feltatlenul ez a jo etetes ... de nekunk mukodik.

2021. márc. 14. 07:36
 2/9 anonim ***** válasza:
65%

Én B.A.R.F. etetést választottam a legfiatalabbnak, 8 hetes korától nyerses

Nagytestű, szerettem volna neki először egy szuper prémium gabonamentes tápot választani, de irreálisan drágák. Ezért bajlódok inkább kicsit többet a nyers etetéssel. Most 6 hónapos, 35kg

2021. márc. 14. 07:42
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem zavar, csak kíváncsi vagyok. Miért lettem ennyire lepontozva a barf-al? :D Ennyien ellenzik a nyers etetést?
2021. márc. 14. 08:16
 4/9 anonim ***** válasza:
39%

#4 sok embernek kényelmes a táp és konzerv, egyszerű, és a butábbak lepontozzák a másikat azért, mert ételt rak a kutya elé és vállalja a plusz bajlódást.

Nálunk főtt és nyers ételeket esznek, a táp meg mindig van kint előttük. Tudom, sokan mondják hogy nem szabad, de ők megtanulták hogy folyamatosan van kint kaja, így nem kell habzsolniuk, kényelmesen esznek. És a táp is alig alig fogy, mondjuk rendes étel mellett nem csoda hogy csak kis rágcsálni való nekik

2021. márc. 14. 08:30
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Premiere marhahúsos táp + Rocco konzervek.

Keverve kapja, mert külön nem emészti jól egyiket sem.

Próbáltam a nyerset, de hányik tőle, próbáltam főzni, de nem tudom belőni az arányokat, vagy egy hektár füvet lezabál mellette, vagy a falat nyalja, vagy akit eszik vagy sarat eszik vagy faágat eszik vagy sárga folyós vagy nyálkás a végtermék vagy fehér és olyan, mint a homok stb.

Magasabb minőségű tápok sehogy se váltak be, ha a fehérje magas, az hígfosást eredményez, ha a hús magas, akkor véreset pisil, ha a búzával, kukoricával van teli, akkor egyfolytában vakarózik.

A Premiere tálban 30-40 közötti a tényleges hústartalom, a fehérje pont normális, közepes, a zsír alacsonyabb, a rost magasabb picit, mint az átlagnál, a töltőanyag nem búza és kukorica, hanem rizs és burgonya.

2021. márc. 14. 09:35
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Idős kutyusom van,12 éves, és kicsit hiányos fogsora.

Wolf of Wilderness Soft&Strong száraztápot kapja, aminek ugye nedves krokettjei vannak.

16.000 Ft 12kg és fél évre elég, napi 100g-ot kap, úgy hogy egész nap előtte van a száraz.

Reggel-este kap Wolf of Wilderness alutasakos Soft&Strongot napi 150g-ot összesen, 11.000 Ft 24 db alutasak ami 48 napig elég.

2021. márc. 14. 11:50
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk a 3 éves mopszunk platinumot eszik.
2021. márc. 14. 11:51
 8/9 anonim ***** válasza:
71%
Én Bosch táppal etetem a közepes testű labrador- Német Juhász keverék kutyámat. Egy évig száraz tápot evett csak hetente egyszer főztem neki csirkés kaját csontokkal és havonta kapott nagy főtt marhacsontot a rágás miatt ( persze rágójátékai , kötele,tüskés labda, rágófa stb vannak) és fogtisztítót is kap minden nap . Kezdetben napota kétszer evett de egy év után a reggeli kaját elkezdte otthagyni és du1-2 felé ette csak meg ( nyári időszakban ) Ezért csökkentettem az adagon és most reggel vegyesen kap konzerv és száraz tápot este pedig csak szárazat. Ez most jól működik ( gabonamentes a táp és csirkés ételekről teljesen leálltunk mert hullott a szőre) most rendben van. Másnaponta lazacolajat kap a száraz tápra. Eucanubától Hillen, Happy Dog-on át Britig, Royal Canin-ig és Joseráig sokmindent próbáltunk de a nekünk Bosch vált be mert ettől nem büdös lehelete és szívesen is eszi. Utcán már nem szed fel kaját ami menhelyi kutyáknál sajnos szokás.Ízeket --csirke kivételével--keverem de alap a bárányos. A kutyám nem válogatós, mert menhelyről hoztam de a vadhúsos dolgokat nem szerette . Ki kell próbálni a Te kutyád mire reagál jól.
2021. márc. 14. 15:37
 9/9 anonim ***** válasza:

Én már Barf Prey átmenet szerint etetek, jutinak még vannak maradék szuperprémium tápok is, de ez már nagyon minimális mert mással is jutalmazok és minimális főttet is kap, de a fő étel, ami az étkezése 98%-a kb.az már nyers.

A kérdésaláírásodban egy másik kérdésre a válasz: igen jó lehet úgy természetesen! Csak figyeld a reggeli székletét (vagy amikor a vacsit szokta üríteni), mert a konzervtől az a tapasztalatom, hogy nagyon lágy lesz a széklet. Lehet majd úgy látod jónak, hogy azt is kettőbe osztod el. Mindig az egészséges széklet legyen a célod és aszerint kell egyénileg beállítani minden kutyusnak.

2021. márc. 14. 20:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!