Mivel eteted a kutyád? Nedves, száraz eledel? Marka? Kiegészítés? Kutyád életkora, és mérete?
Kistermetű 9 éves.
Száraztáp és nedves eledel keverve napi 1szer.
Orlando és Bellosan táp.
Ha olyat főzünk amit szeret (túrós tészta, leves, hús stb.) akkor azt kapja.
Mi sem valogatunk, ő sem fog.
Ui.: mielőtt jönnének a gyűlölködő kommentek, tudom hogy nem jó táp és nem jó étrend de ezt tudjuk megfizetni.
Platinum száraztáp + Wolf of Wilderness félnedves táp (a Platinum is kicsit nedvesebb, mint az átlag). Mellé kap néha szárított húst, hadd dolgozzanak kicsit a fogai. Jutalomfalatként kap gyümölcsöket, zöldségeket, néha virslit.
8 éves 32 kg-os labrador
3 éves, 20 kg-s keverék.
Napi kétszer kap enni: Brit Care száraztáp + rizs (mert hajlamos a soványságra) + pár falat hús belekeverve
Ezeken kívül kap napközben jutalomfalatokat (feladatokhoz kötve)
Lassan 4 hónapos agaram van, kb 13 kiló most.
Őnapi 3x kap tápot, 2x kap mellé húst (marha nyesedék, pulykanyak, csirke), 1x zöldséget/gyümölcsöt. Nekünk Willowy talpunk van. Illetve még minden kajához kap szódabikarbónát (kicsit savas a gyomra, arra), sörélesztőt (a szőre miatt, hogy szép legyen), illetve egyszer kap egy kis kanál kollagén port, ízületekre. Nemsokára zöldkagylóport is fog kapni, szinten izuletek miatt.
1 és 9 évesek
Zacskó tápot kapnak, de mindig előttük nasi (száraz kaja), meg a tescobol szoktam őket meglepni ilyen pedigree s rágós kajával (remélem jól írtam), vagy kutyáknak készült keksz csontokkal stb
- Platinum bárányos kutyatáp (ez nedvesebb fajta)
- főtt hús zöldségekkel (csirke, marha, sertés)
- alutasakos kis zacskók eledel (változóz milyen fajta)
- kiegészítők: lazacolaj, Q10, MSM, multivitamin
- jutalomfalatok: Pedigree dentastix- ez a kedvence :) szárított nyúlfül, marha-ín
A kutyám 11 éves és 10 kg.
Amiket felsoroltam az nem egy napi menü természetesen :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!