Örökbe fogadnám ezt a staffit, mi a véleményetek róla?
De édes!
Látszik a szemén, hogy megviselt.
Szerintem jó döntés lenne, ráadásul barátságos gyerekkel és más kutyákkal is.
Neked mi a véleményed róla?
Egyébként, sokkal szebb kutya lesz belőle, ha valaki jól tartja, szép a kiállása, arca.
Mondjuk azt nem tudom minek jeloltek meg, hogy baratsagos mas kutyakkal es gyerekekkel, mikozben direkt egyeduli kutyanak adjak, es jelenleg is a kenneljebol “nezelodik”, tehat nem nagyon mertek kiengedni a tobbiek koze.
Egyebkent aranyos, meg kell nezni, hogy passzoltok-e, es utana donteni.
Úgy látom ők is azt ajánlják, hogy a fajtához értőnek.
Volt már ilyen kutyád?
Kóbor nevű kutyánk bármit csináltál vele kóborolt. Bátor nevű kutyánk semmitől nem rettem meg. Egy vándor nevű póni akit ismertem O is állandóan kiszökött. Lujza nevű kutyánk, nos hát, az ő neve rossz választás volt. Semmire nem való igazából, csak szereti illegetni magát és állandóan viszálykodik a másik kutyával aki itt van. Ezek alapján a Díva név sem lesz a legjobb választás. Nagyon meghatározza az állatok jellemét a név, minden névnek van valami jelentése, de az állatokat jellemzőkkel is el szokták nevezni, az még erősebben befolyásolja a kutya jellemét.
Én azt tanácsolom, mindenképp pozitív jelentésű nevet adj neki :)
Mindenképp beszélek a jelenlegi gazdikkal.
Cukinak keresztelném. Vagy Fülinek, imádom, hogy féligkajla a füle, csak félig lóg ☺️♥️
Ez a kutya nem "staffi".
Sokkal közelebb áll a pithez.
Ha jól látom,nem gazdája van, hanem menhelyen él.
Azért egy kennelben tartott kutyára kiírni, hogy macskán kívül mindenkivel barátságos, félrevezető.
ha örökbe fogadtad, légy szives, írd majd meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!