Mennyire nagy baj, ha a kutyám pedigreet eszik?
A Chappy is ugyan olyan moslék szenny táp, mint a Pedigree. Ugyan úgy kb 5% állati származékot tartalmaz, az is csak inak, csőr, stb.
De komolyan, ha nem vagy hajlandó egy normális táppal etetni szerencsétlent, miért tartasz kutyát? Tényleg az ételén spórolsz ennyire?
Igen, a bosch sokkal jobb lenne.
Miért van kizárva a brit premium?
Egy 4 kilós kutya etetése még 2000 Ft/kg táppal is maximum 3500 Ft egy hónapban.
És nem kell 2000 forintos táppal etetni.
Brit Premiummal 2000ből kijössz.
Ha kevés a pénzed én ezt venném:
Ebben 5% helyett 30% a hús és kifejezetten kistestű kutyáknak van...
Ha egyszerre veszel 10 kilót, akkor csak 1250 forint kilója és ráadásul 2X 5 kilós kiszerelést kapsz, ami azt jelenti, hogy a tárolással sem kell szórakozni, nem kell félned hogy kiszárad vagy bepenészedik a táp, elég a zacskót simán le csipesszelni, ugyanis 5 kg tápot egy 4 kilós kutya pont 1 hónap alatt fogyaszt el... Vagyis havi 6000 forintból meg lenne az etetés.
Szerintem ennél a pedigree sem olcsóbb...
szerintem havi 6 ezer forintot igazán ki tud mindenki fizetni tápra, ha valaki már ennyit sem, annak tényleg nem biztos hogy jó ötlet állatot tartani.
A Brit Premiumtól hasmenése volt.
A Pedigreevel kb. 2000 Ft-ra jövök ki egy hónapban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!