Legjobb Light táp ami szárnyas mentes?
Tudnátok írni olyan light tápot amiben semmilyen formában nincs szárnyas?
Kutyánkkal túlsúllyal küzdünk és úgy érzem itt az idő hogy tegyek is ellene.
A cél súly az 25-27kg most jelenleg 32kg, 29-én lesz 4 éves szuka labrador keverék (tehát nem a googlés ideális súly alapján kell számolni)
Amin szeretnénk változtatni azok ezek:
Táp
Séta
Játék
A séta és a játék időtartalmán és rendszerességén szeretnék növelni illetve a táp.
Mivel csirkeallergiája van így szárnyas mentes tápot keresek. Lehetőleg lightot. Most enjoyt eszik amiről tudom hogy rossz ezért is szeretnék váltani.
Tulajdonképp mi azért nem értük még el a kitűzött súlyt mivel márciusban még nem igazán kezdtünk bele. Úgy igazán amikor már tényleg elegem lett és napi szinten nagyon ritkán kihagyás dal csak június-július körül kezdtem el ezért is nem sikerült még igazán. És mint mondtam most nem otthon lakunk így a fogyás is kicsit megállt mivel nem tudom annyit mozgatni mint eddig. Így amit tudok tenni az az hogy egy kicsivel kevesebb kaját adok neki (illetve valamennyit felvált a zöldség) és evés előtt egy kicsit lemozgatom. Szerintem amikor azt mondhatom hogy hullámvasút szerűen beindult a fogyás az akkor lesz amikor visszamentünk minden a helyen van és sikerül visszarázódni. Ha szeretnéd lemérhetem amikor visszamentünk illetve egy egy-két hónap után hogy mennyit sikerült leadnunk. De elég sok lement már a 32ből szemmel láthatólag is. Igen a banánról tudom azt ritkán is kap és akkor is keveset.
Sok sikert Nektek is ha lesznek fejlemények és van kedved kérlek írd meg!🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!