Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A vaterán miért olyan olcsó a...

A vaterán miért olyan olcsó a furminator?

Figyelt kérdés
lehet hogy nem eredeti, 5000 ft al olcsóbb mint máshol
2010. aug. 18. 15:45
 1/6 anonim ***** válasza:
23%
Erre szerintem egyszerű a válasz, valami gagyi utángyártott hamisítvány. A legegyszerűbb, ha rákérdezel vaterán, nem tudnak hazudni, mert akkor simán fel tudnád őket jelenteni, hogy nem eredeti terméket kaptál. Nyugodtan kérdezd meg.
2010. aug. 18. 15:53
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Vagy az is lehet, hogy külföldről szerzi be. Én pl. szinte semmit sem veszek itthon, mert még a postaktgvel együtt is olcsóbbak a cuccok. Pl. olyan konyhagépet, amit itthon 50ezerért lehet venni, kintről meg kapom 25-30ezerért, vagy a hajvasalóm itthon legolcsóbban 12ezer volt, kint átszámolva 7ezer és a kintiek még méltatlankodtak is, hogy drága. Szerinted?

Amúgy a szomszéd a kutyájának vett nem furminátort, csak ugyanolyan valalamit, mint az, és ugyanúgy ki szed belőle hatalmas kupac elhalt szőröket. Az se spanyolviasz.

2010. aug. 18. 16:09
 3/6 anonim ***** válasza:
15.53 a baj az, hogy kitérő válaszokat is adnak, pl. én eredetinek vettem. Szerintem az. Stb.
2010. aug. 18. 16:11
 4/6 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy azért merthasznált, vagy tényleg külföldről van. Nekem ismerősöm tudott szerezni egyet 4 ezerért, Ausztriából. És 100% eredeti!
2010. aug. 18. 16:25
 5/6 anonim ***** válasza:
Szia! Én is vateráról rendeltem 4000Ft-ért, és biztosan eredeti. A termék eredeti csomagolásban volt, maga a fésű teljesen ugyan az, a furminátor logó is benne van. 100%, hogy eredetiek, mert fél éve vettem egyet 9000-ért, és ugyan ilyen volt.
2010. aug. 18. 19:07
 6/6 anonim válasza:

Erre a kérdésre kerestem én is a választ, és hát nem volt egyszerű megtalálni, de ez már biztosan hiteles info:

Szóval vaterán, ebayen egyéb helyeken azért van eredetinek tűnő, de sokkal olcsóbb furminator, mert azok még a régi kiadások :) az eredeti oldalra és az állatkereskedésekbe az újabb kiadások kerülnek.

Úgy tudjátok ezt ellenőrizni, ha megnézitek a furminator eredeti youtube oldalát, ahol a régi, 7-8 éves videókban az a típusú fésű szerepel, ami cirka féláron beszerezhető. Szóval nem utángyártott, csak régi termék! :)

2019. júl. 29. 11:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!