Farhátat sütve lehet adni kutyának? tehát nem főzve, sütve!
Figyelt kérdés
2021. márc. 7. 15:47
2/10 alletta válasza:
a lényeg, hogy hőkezelt legyen, akár csak pár percig is. bár én főzöm az enyémnek.
3/10 A kérdező kommentje:
gondoltam megpróbálom nyersen adni
sütésre vagyok kíváncsi, hogy milyen
eddig főzve kapták, ezen változtatni akarok
2021. márc. 7. 15:58
4/10 anonim válasza:
A kutyának tök mindegy, főzöd, vagy sütöd.
Fűszerezés nem ajánlatos így se - úgy se.
5/10 anonim válasza:
Farhatat pont nem tanacsos se fozni, se sutni, azt vagy nyersen vagy sehogy. Szilankosra torik a csontja hokezeles utan, es az nagyon komoly gondokat okozhat. Tudom-tudom, most jon az a valasz, hogy de mar “14 eve etetem fott farhattal a kutyamat”: erre csak azt lehet mondani, hogy nem torvenyszeru, hogy baj tortenik, de ha lehet, inkabb keruljuk el.
6/10 alletta válasza:
nem húslevest főzök a farhátból, hanem egyet forr, gyöngyözik, és már le is veszem a tűzhelyről.
7/10 A kérdező kommentje:
jó, akkor süssem meg, vagy vízbe egyet gyöngyözik és levegyem?
egyet gyöngyözik akkor attól megkeményszik a csont?
2021. márc. 7. 16:16
8/10 anonim válasza:
Megkemenyedik a csi t a fozestol. Semmi bajotok nem lesz,ha nyersen eszi. A disznot nem ajanljak egyedul nyersen.
10/10 anonim válasza:
A húst külön lefejtheted, sütheted/főzheted, de a csirkét nyugodtan adhatod nyersen is, a csontot nyersen add, nem éri meg kockáztatni. Lehet, hogy sose lenne baja, de ha mégis, elég egyszer megtörténnie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!