Bárfos etetés az olcsóbb, vagy 733 ft /kg tápos etetés?
tegyük fel, hogy extrém húsokkal nem barfozol, mint pl. lóhús
marhahús volt a legdrágább, amit néztem az ebarfon, 1400 ft 1.5 kg
a belsőségek, farhát stb. rizs stb, mind 200-450 körül mozognak, egyedül a színhús, ami 700 ft fölé megy
ez okból remélem, hogy észrevehetően olcsóbbra ki lehet hozni, mint brit prémiummal
1000 ft, de szinhus, amit linkeltem, de a tobbi hus amit linkeltem, mind 200-400 ft
Es kapnanak 20% szinhust
20% rizst
A tobbi pedig a maradek a felsorolasbol, farhat, azaz csontos es belsosegek
Fejedelmi lakoma
Csak abbol, amiket linkeltem
Es arra gondoltam, veszek britet is.
7 napig nyomom oket ezzel a fenti receptel, ami valszeg olcsobb es jobb, mint a brit, aztan 3-4 napig tappal nyomom csak, es az 1-2 vitamint beviszen abbol, amit esetleg amugy nem
Egyebkent ma veletlen adtam nyers diszno majat, nem tudtam az elozo kommentig, hogy nem szabad.
Csak azt adtam.
Remelem nem lesz baj.
Szerintetek megnyugodhatok?
Nem érted, a te arányaid nem jók... tápot nyerset nem keverünk... látod nem olvastál utánna a nyersetetés nem neked való... ezzel az aránnyal simán túladagolhatsz vitamint is... májjal vigyázni kell...
Reménykedj hogy nem lesz baj, sosem tudhatod
nem keverem, 1 hét ilyen, pár nap olyan
nincs keverve
"Nem érted, a te arányaid nem jók"
azt kérdem, mik a jó arányok bástya?
Olvass utánna...
De hidd el nem jó az sem ha egy hét ilyen pár nap olyan...
Tönkre fogod tenni a gyomrukat
Google a barátod...
Pl Barfshop van ott egy letölthető pdf abban minden benne van, de nem fog neked tetszeni, mivel ott minden rendesen le van írva és nem olyan aminek te gondolod.
De mint mondtam nem neked való a Barfos etetés
azért, mert a drága húsokon stb. több a profitja
nem találom a rusnyának a pdf-ét
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!