Olcsóbb a BARF etetés mint a konzerv+táp-os fajta?
Nem olcsóbb, csak a m,egszállott hívők azt akarják bemesélni hogy ez a módszer mindenben tökéletes (én még olyat is hallottam, hogy azt gyorsabb megcsinálni mint kiönteni egy pohár tápot - nonszensz xD). Legfeljebb akkor olcsóbb ha akkora mázlid van, hogy tökéletes a csillagok állása (pl találsz olcsó húst a közelben, van hozzá megfelelő hűtőd, tengernyi felesleges időd, stb...)
Amúgy meg a kutyáknak nincs szüksége konzervre, a megfelelő minőségű táp tökéletesen elegendő.
Sok mindentől függ, első sorban attól, hogy milyen húsforrást találsz és hogy alapból hogyan etetnéd a kutyádat. A prémium tápoktól olcsóbb és sokkal egészségesebb is.
Nekünk egy 8 kilós tacsi keverékünk van, a kajája (ha beleszámolom a kókuszzsírt, a tojást és a sajtot is, amit jutalomfalatnak kap) olyan 5-6000 forintban áll meg egy hónapban, de nagyon jó kajabeszerző helyünk van, egy közeli állateledelesnél vesszük a húst.
Tudom, hogy sokan ellenzik ezt az etetési módszert, de amikor a kutyánknak mindenhol elkezdett visszanőni a szőre, mert ki lett kerülve az allergiája és nézem a fotókat róla, amin konkrétan "világítanak" a fogai, olyan fehérek :D és ha gyömöszölöm, nincs szájszaga, úgyhogy én nagyon támogatom. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!