Milyen jó konzervet tudnátok ajánlani?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy a legtöbb konzerv "szemét", és vízből áll, de végre megtaláltam a tökéletes tápot, amit a kutyám megeszik konzervvel szívesen, így szeretnék a napi adagjához 1-2 kanállal rakni, hogy szívesen egyen.
A konzervek közül a legjobbat keresném, általában Fressnapf-ban vásárolok, de nem baj az sem, ha netről kell rendelni.
Tudtok ajánlani valamit?
2016. júl. 10. 21:47
1/6 anonim válasza:
Globus töltött káposzta, karácsonykor igazán ünnepi.
4/6 Maxitabi válasza:
A landfleisch mellett: terra canis, grau, mac's, lukullus, granatapet, belcando pl.
5/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
Vettem pont Real Nature-t, szereti!:)
Esetleg a Select Gold-ról mi a véleményetek?
(Ezt ajánlotta egy kutyás ismerősöm, szintén 1-1 kanállal ad ő is a táp mellé.)
2016. júl. 11. 14:02
6/6 anonim válasza:
A Landfleisch-t nem tudom minek kellett lehúzni, de valószínű valami észlény azt hitte hogy emberi kaja. De annyi ereje már nem volt, hogy kijelölés és Google keresés, akkor megtudná mi az...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!