Tudnátok nekem minőségi konzervet ajánlani?
Ma konzervet kéne adnom a kutyusomnak, interneten nézelődtem, de nem találtam sok jó minőségű konzervet. Tudnátok nekem prémium minőségű kutyakonzervet ajánlani. Nem rendszeres etetésre kell, csak mára, az állatorvos javasolt neki ma konzerves étrendet, de nem akarok olyan konzervet adni neki, ami egészségtelen a számára...
Előre is köszönöm szépen!
Belcando
Ez színhús, nagyon drága, szóval ugyanott tartasz, ha veszel húst és azt főzöd meg neki rizzsel keverve.
Ugyanezt akartam írni. Semmi olyan nincs a konzervben, amit ne tudnál pikk-pakk megvenni és megfőzni a kutyádnak, és akkor legalább biztos lehetsz benne, hogy amit kap, annak normális beltartalma van.
Én úgy szoktam, hogy rizst megfőzöm, a húst pedig répával és almával megpárolom. Almát, répát szétnyomkodom egy kicsit villával, és a végén ezeket összekeverem.
Theia, Pető Kriszti és 3. válaszoló nagyon köszönöm a segítséget, lehet tényleg kénytelen leszek megfőzni, igaz még sose főztem, a rántottcsirke elkészítésénél megáll a konyhai tudományom. A másik pedig, hogy sűrgősen kéne adnom a konzervből, mire megvenném a húst, megfőzném az csomó plusz idő. Viszont a környékünkön van több állateledeles bolt, csak azt szeretném tudni, hogy mit keressek és hol.
Tehát ötletek hol tudok venni Belcando-t vagy Real Nature-t?
Nem akarok egyébként barátságtalannak tűnni, köszönöm a segítségeteket, csak most nagyon aggódom a kutyámért.
Tényleg jobb lenne, ha főznél neki. Akármilyen hús mellé tetszőleges zöldség-gyümölcs (répa, alma, banán, sütőtök...)ezt kevés vízben megfőzöd vagy nagyon kevés rizst is keversz mellé és kész is.
Ha meg az állaga miatt javasolt neki konzervet nem más miatt, akkor a tápját is beáztathatod egy félórára meleg vízbe, annyi idő alatt szétázik neki.
A belcando meg real nature mellett még elvileg (biztosra nem mondom, mert én sose adtam konzervet a kutyának) a dm-ben és az aldiban kapható konzervek is nagyon jó minőségűek, legalábbis sokan dícsérik, hogy szinte az egész hús és ráadásul minőségileg sincs vele semmi gond. Ha van a közeletekben menj és nézd meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!