Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Tudnátok nekem minőségi...

Tudnátok nekem minőségi konzervet ajánlani?

Figyelt kérdés

Ma konzervet kéne adnom a kutyusomnak, interneten nézelődtem, de nem találtam sok jó minőségű konzervet. Tudnátok nekem prémium minőségű kutyakonzervet ajánlani. Nem rendszeres etetésre kell, csak mára, az állatorvos javasolt neki ma konzerves étrendet, de nem akarok olyan konzervet adni neki, ami egészségtelen a számára...

Előre is köszönöm szépen!

2012. jan. 23. 12:03
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
A fressnapfban van egy Renske nevű főtt/párolt kutya kaja.az is szín hús plussz barna rizs van benne ami nagyon egészséges.én is szoktam ezt adni a kutyusomnak.nagyon jó és garantált minőség!!!Se színezék,tartósítószer,se mesterséges adalékok!elég sok ízben van.
2012. jan. 23. 13:34
 12/13 anonim ***** válasza:

Az biztos, hogy oka van annak, ha az orvos csak konzerves étkezést írt elő a kutyának. Semmi rizs, meg mindenféle gyümölcs, zöldség.

Ha csak erre a mai napra kell a konzerv etetése, elmész valahova és veszel a drágábbikból neki. Kész.

2012. jan. 23. 14:08
 13/13 anonim ***** válasza:
land Fleisch!Az Alphazoo-ban kapható.
2012. jan. 23. 18:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!