Azt mondta egyik kommentelő előző kérdésemnél, hogy a rottweiler gyenge szinte, de épp csak elbír egy pitbullal. Milyen erejű emberrel szemben? Gyengének tartod?
Mi a tény?
Azért nem dolgozik a rendőrség rotikkal, mert nagyon egygazdás, nem lehet cserélgetni az állatot, mint pl. egy német juhász esetében. De már azt is lecserélték malinoiszra.
Honnan szedted ezeket a dolgokat?
Kérek további tájékoztatást!
Mért nem alkalmasak!
Az nem indok, hogy szerinted valami tény!
miről beszélsz.
te kamus
Az ilyen emberekkel kár vitázni, mint te. Fogalmad sincs a témáról, se tapasztalatod, se tudásod, viszont cserébe undorító alpári stílusban írsz. Én itt lezártam. Csak ne legyél csalódott, ha a rotid "nem fog elbírni egy pittel sem és egy emberrel sem".
Na persze pont te vagy az olyan típusú ember, aki dolgozni sem fogsz a kutyáddal.
mist okoskodsz itt te miska?
bizonyíték?
én rendőr kutyaként láttam pár évvel ezelőtt rottweilert! bemutatón!
nagyon mérges volt!
Kérdező, szerintem Te vagy mérges.
Hagyd ezeket a kutyákat. Nem való Neked semmilyen kutya, még szót ejteni sem érdemes erről Veled, maradjunk ennyiben.
de már vannak kutyáim...
most mit csináljak, ha te most jól megállapítottad, hogy nekem nem való?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!