Azt mondta egyik kommentelő előző kérdésemnél, hogy a rottweiler gyenge szinte, de épp csak elbír egy pitbullal. Milyen erejű emberrel szemben? Gyengének tartod?
Nem tartom fizikailag gyengének, de egy jol szocializalt kutya sem emberre, sem mas allatra nem veszelyes.
De jo par ideggyenge rotival talalkoztam mar az esz nelkuli szaporitadnak hala, olyanokkal, akik a sajat arnyekuktol is megijednek... Staffoknak ugyanez, ott is sok az ideggyenge, amrlyik vagy osszerezzen mindentol, vagy felelmbol tamad is.
mindegy milyen pitbull, a legtöbb rottweilernek nem ellenfél
nem ez a kérdés
és egy őrző védő kutya?
honnan veszed, hogy egy jól szocializált kutya az olyan, ami a légynek sem árt?
én azt mimózának hívom, amit te jól "szocializáltnak"
mi az a botos?
honnan vagy ilyen jól informált?
én rengeteg munkavizsgást láttam, honnan veszed hogy bizonytalanok?
videón láttam
hogy dolgoznak?
honnan veszed ezeket?
nagyon csúnya dolog farkast kiáltani egy fajtáról, azt leszólni, bármiféle alátámasztás nélkül, azt te tudod-e?
honnan szeded ezeket a dolgokat, mégegyszer megkérdem
Ez tény. Nem hiába nem dolgozik sem a rendőrség, sem a katonaság már rotikkal. És nem hiába nem látni FCI vb-n 1-2 kivételtől eltekintve rotikat. Nekem mindig nagyon tetszett ez a fajta, de munkára már alig alkalmasak.
Tehát élőben még nem is láttál mondjuk egy roti tenyészszemlét vagy egy IFR-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!