Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Idősödő kutyám nagyon fogy,...

Idősödő kutyám nagyon fogy, pedig eszik rendesen, van étvágya nem hányja ki. Hogy tudnék segíteni az emésztésén?

Figyelt kérdés

Utánaolvasgattam, de nem igazán találtam hasznos infót.

Egyébként még nagyon mozgékony, életvidám, és pont annyit eszik, mint az ugyanolyan méretű másik, fiatalabb kutyánk. Nem is hányja ki sose, mégis kopognak a bordái (másiknak nem).

Gondolom már gyengül az emésztése, kevesebb táplálékot dolgoz fel a szervezete. Esetleg arra gondoltam néha kaphatna egy kis élőflórás joghurtot, az embernél bevált. Vagy ez nagy hülyeség lenne?

2021. febr. 25. 15:53
1 2
 11/15 Manócska1 ***** válasza:
75%
szerintem is,nézesd meg mert daganat lehet
2021. febr. 25. 17:00
 12/15 qkker1 ***** válasza:
70%
Akár daganat is lehet, jobbik esetben csak férges.
2021. febr. 25. 17:45
 13/15 A kérdező kommentje:

Őszintén nem gondoltam daganatra, mert nem hirtelen jelentkezett ez, hanem az évek alatt szépen lassan kialakult, úgyhogy ráfogtam a korára.

De végül is, miért ne lehetne az?

Köszönöm szépen a válaszokat, meg fogom nézetni dokival!

2021. febr. 25. 19:01
 14/15 Manócska1 ***** válasza:
76%
sajnálom,reméljük nem daganat lesz,majd írd meg mi volt. a legjobbakat4
2021. febr. 25. 19:16
 15/15 anonim ***** válasza:
Remélem a legjobbakat! Mindenképp írd meg hogy mit mondott a doki. Ha megkerdezhetem mikor viszitek?
2021. febr. 25. 19:34
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!