6 hetes kiskutya habosat hány, levert oltasokat kapott(sokat is)? Va rá esély hogy Életben marad? Többi lent
Figyelt kérdés
Tegnap reggel elkezdett hanyni(habosat) a kiskutyám,(3 napja van nallunk) elvittem állatorvoshoz, aki nem adott neki semmit, azt mondta hogy még az oltás számára korai lenne. Delutanra rosszabbodott a helyzet, meg sem bírt mozdulni már,így visszavittem hozzá, adott neki 4 oltást valamint parvóra vagy szoponyicara gyanakszik. Mondta hogy ha ma is rosszul lessz vigyem vissza, így történt erre ma is megkapta újra a 4!!!oltást, most meg még rosszabbul van, nem tudom mit tegyek, vagy jol tettem e hogy halgattam az orvosra, de hát csak ő a szakértő :(2021. febr. 24. 14:59
11/26 anonim válasza:
Kiskönyve nincs a kutyának? Abban szoktak vezetni mindent amit kap a kutya. Legalábbis nálunk beleír az orvos.
12/26 anonim válasza:
Miért van nálad 6 hetesen?
Ha beteg, miért nem viszed másik orvoshoz, ha a jelenlegiben nem bízol?
13/26 A kérdező kommentje:
Gyulladas csökkentőt adott neki,ma felhivtam
2021. febr. 24. 19:58
14/26 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy tobb orvost is hívtam pavor vírusra ilyen kiskorban kevés túlélési esély van
2021. febr. 24. 20:02
15/26 A kérdező kommentje:
Parvó×
2021. febr. 24. 20:03
16/26 anonim válasza:
Miert van nalad 6 hetesen? Talaltad? Egyebkent lenne eselye parvoval szemben is, de infuziot es 0-24-es megfigyelest kene kapnia allatkorhazban, ez igy keves.
17/26 A kérdező kommentje:
Nem, nem találtam! Vettük.
2021. febr. 25. 08:10
18/26 anonim válasza:
Azt azért meg súgom, hogy a 8 hetes korban történő elválasztást törvény írja elő. Nem véletlen.
19/26 anonim válasza:
Mi van a kiskutyával? Jobban van?
20/26 anonim válasza:
Gratulálok! Vettél egy beteg kiskutyát egy szaporítótól. Csoda lesz, ha életben marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!