Hogy kell lereagálni, ha a kutya a parancsszóra egyszer csak nem jön oda?
Meg kell értetni, hogy ilyen nincs. Hogy ez nem eldönthető a részéről, hogy odamegy-e, vagy sem.
Lényegében innentől lép be a szabály érvényesítése és a büntetés, majd a jó viselkedés megerősítése.
egyetértek az ötös hatossal
Kérlek fejtsd ki bővebben, hogyan szándékozod büntetni, jutalmazni az állatot?
Nem fogok a büntetésről itt írni. Személyesen talán beszélhetnénk, de egy nyilvános portálon nem írok ilyenről.
1. Mert ez egy kényes téma, megoszlanak a nézetek is.
2. Mert nem fogok 20-30 oldalt teleírni ezzel.
És épp ezekért nem fog itt soha senki ennél bővebb leírást kapni. Nem csak tőlem, de mástól sem, mert nem alkalmas erre ez a portál.
Sose orditok a kutyammal. Ma futasnal a tobbedik hivoszo elhangzasa utan (jutfalatot is vittem es emlitettem is) mondtam neki,h ne okozzal csalodast. Aztan megjelent es kenytelen voltam megdicserni meg falatot kiosztani. Ha nekunk az idointervsllumon kell szigoritsni.
Futas kozben voltunk ivaros kan. Kezdenek erosek lenni a szagok. Meg ma sok volt a kutya.
Lenyeg,h ha feledfordul ,amr az dicserni kell.
A visszahivaskor elezodik ki a viszonyotok. Mennyire tekint vezernek es mennyire tisztel.
Sokat szamit,h jobban visszajon,ha rendszeresen mozogsz vele poraz nelkul. Ha ritkan van szabadon,akkor persze,h nem jon vissza.
értem. szóval elvered az állatot, vagy nem etikus dolgokat művelsz vele...
tudod ha nem lehet leírni... akkor erről lehet szó...
tudod nem csak úgy lehet állatot nevelni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!