Miért ilyen finom a kutyakajaként árult szárítotthús? Mi rosszabbat eszünk?
Amit en nem eszek meg,olyat a kutyamnak se adok.
Jol teszed,h megkostod,mit kap a kutya. Edd meg a felet.
7-es, nem belekötni szeretnék az írásodba, csak rákerestem a tavaszi vagdalt összetevőire (hogy őszinte legyek, olyannyira nem ismertem ezt a terméket, hogy azt hittem ez a tavaszi felvágott), és pár boltot megnézve, 3000 Ft/kg a 100 g-os Orsi (137 kcal/100 g). Snack Szeged márkájú 130 g-os vagdalt (225 kcal/100 g) akciósan is majd’ 1700 Ft/kg, míg teljes áron 2000 Ft. A tápértéket csak mellékesen említettem.
A Felix Shreds-nek 1800-2000 Ft kilója.
A kérdésben szereplő beef jerky-nek több oldalon is 24 000 Ft kilója embereknek, míg 8 000 Ft kilója kutyáknak. Ez utóbbi is tiszta terméknek tűnik (állatok számára szavatolva persze, ahogy azt a 4-es hozzászóló nagyon jól leírta), de itt is egyéni gusztus, hogy valaki bevállalná-e rendszeres fogyasztásra.
A szalámi tényleg teljesen más termék. Ráadásul hamar megavasodik, rengeteget romlott a minősége az elmúlt 20 évben. Vagy régebben jobban telepakolták tartósítókkal?
"Meg még mi is ettük egyszer főttkukoricát, amit lehet ,hogy takarmánynak szánták, de nem volt baj; csak nem volt meg az az ízesszenciája ami szokott egy kukoricának; és akkor anya azt mondta, hogy lehet, hogy ezt takarmánynak szánták állatkáknak. :)"
nem is értem ezt hogy tudtad párhuzamba tenni a kutyakajával. azt vágod hogy a kukorica terem, a kutyakaját meg gyártják??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!