A ti kutyusotok is csen finom ételeket?
Vannak amolyan "elcsenős" típusú kutyák, főleg a német juhászoknál figyeltem meg, de tényleg inkább nevelés kérdése. Most két, menhelyről hozott keverékem van, ők már kezdetektől fogva úgy lettek nevelve, hogy csak az az övéké, amit odaadok. Kerti partin simán lelő lehet hagyni bármit, eszükbe sem jut hozzá nyúlni, tudják, hogy fognak kapni belőle falatot. Meglepő, de tudják, hogy mi az övéké.
Az egyik egyetlen egyszer lopott. Szoktam nekik főzni csirkefarhátat, és télen kitettem az udvarra hogy hűljön. A kerti mosdócsészébe tettem bele, hogy ne érjék el. Aztán egyszer csak látom az ablakból, hogy az egyik felágaskodik, és lopja ki belőle a cuccot. :-D De tudta, hogy az övé lesz amúgy is. Nevettem rajta, de ettől függetlenül lecsesztem, mert ne szokja meg.
A saját kajáimat is kiszoktam tenni télen a kerti asztalra, de ahhoz nem nyúlnak.
"Vannak amolyan "elcsenős" típusú kutyák, főleg a német juhászoknál figyeltem meg, de tényleg inkább nevelés kérdése. "
Ez 100%-ban nevelés kérdése.
Egy német juhász gazdi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!