Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen hámot ajánlanátok, ami...

Milyen hámot ajánlanátok, ami jó lehet autóban szállításhoz és praktikus?

Figyelt kérdés

Szerintem "H" hámot szeretnék, a mellkasrész jó nagy területen fedje, de ne zavarja a mozgásban. A lényeg, hogy ha baleset történne és a kutya övvel van rögzítve, akkor minél kevesebb sérülést szerezzen és ne adja meg magát a hám.

Fontos még nekem, hogy jó legyen az anyag és a csat minősége, sokáig bírja, de azért ne legyen egy vagyon, ha pár évig kibírja, az teljesen jó nekem.

Ami még nem lenne rossz, ha a mellkas/nyak részen is lenne egy gyűrű amibe pórázt lehet csatolni. Ez nem olyan fontos, de nem lenne rossz. A kutya kb akkora mint egy foxterrier, rövid a szőre. Ennél pontosabb dolgokat nem tudok, de nem is olyan fontos a kérdés szempontjából.

2021. febr. 20. 16:30
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Mondjuk mert ha nagy lenne akkor nem hám után kérdeznék... Egyébként senki nem kérdezte milyen autóm van, ki lett jelentve hogy boxot vegyek, de az nem fér be, így tudjátok hogy kicsi a csomagtér, ami amúgy a kérdést tekintve irreleváns, mert nem erről kérdeztem. Abba lehetne hagyni az offolást?
2021. febr. 20. 17:39
 12/18 anonim ***** válasza:
3%

Abba lehetne azt hagyni, hogy a kutyadat veszelyezteted?

Belegondoltal abba, hogy a lustasagod és a kenyelmed miatt egy utkozesnel a kutyád lesz aki először meghal?

Akkor inkább ne szallits kutyát.

2021. febr. 20. 17:44
 13/18 A kérdező kommentje:
🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️
2021. febr. 20. 17:49
 14/18 anonim ***** válasza:
65%
Én julius k9 (IDC powerhám) hámot használok kiegészítve egy Y övvel, és arra rakom a biztonsági övet. Nekünk bevált, még akkor is mikor koccantunk egy idióta miatt
2021. febr. 20. 18:45
 15/18 A kérdező kommentje:
VÉGRE! köszönöm szépen!
2021. febr. 20. 18:46
 16/18 anonim ***** válasza:
80%

Én is írtam fentebb, hogy vannak biztonsági hámok és övek kutyáknak a kocsiba. :D a miénk is azzal utazik, én nem rakom be a csomagtartóba a boxba, mert ha ne adj' isten telibever minket hátulról valaki, akkor a kutyának annyi az alu boxszal együtt.

A hátsó ülésnél meg ott a biztonsági öv, amúgy is átalussza a 4 órás autóutakat is és van légzsák.

2021. febr. 20. 18:59
 17/18 A kérdező kommentje:
Fel is pontoztalak, neked is köszönöm.
2021. febr. 20. 19:01
 18/18 anonim ***** válasza:
80%
Jha, én nem a pontozás miatt mondtam, hanem azt hittem elsiklottál felette. :)
2021. febr. 20. 19:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!