Vajon a kutyám idővel elfelejti, hogy a menhelyről hoztuk el?
A kutyának arról sincs értesülése, hogy éppen menhelyen van.
A kutya jelenidőben él.
A minimenhely a legjobb menhely az országban,ott nincs olyan,hogy nem jut enni egy kutyának.
hétvégenként végig emberekkel vannak a kutyusok.
Ennyi förtelem butaságot állítólagos állatszerető emberektől nem vártam. Aki szereti az állatokat, legalább elemi szinten érthetne hozzájuk.
Második.
Kedves Második!
Többször talákoztam már olyan főként kutyával (de macskával is) akik emlékeztek régen látott emberekre (gazdikra).
Pl: a jelenlegi kutyánkat egy ideiglenes befogadótól hoztuk el és amikor valamivel több mint e évvel később arra jártunk akkor beugrottunk hozzájuk megmutatni a kutyát (nem volt előre tervezett csak ott jöttünk el a ház előtt és megálltunk). És amikor kiszáltunk a kocsiból egyből ahhoz a keítéshez szaladt (pedig 2 házzal arréb álltunk meg) és amikor bementünk az udvarra (a háziak nagyon boldogok voltak, amiért újra láthatták és mennyire szép lett) pont úgy viselkedett mintha otthon lenne... Az első kutyámat pedig a kereszanyáméktól hozztam haza és az unokatesóm segített a születésénél és Őt mindig nagyon boldogan köszöntötte (pedig néha elég kis mufurc volt). Viszont az Ő anyja (mármint a kutyának) minden alkalommal megtámadta elsőre a fateromat (aztán lenyugodott) pedig sokszor (3 gyerek + 2 felnőtt + 1 kutya) együtt mentünk és "csak" apámat "tüntette ki"... :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!