Collie vagy Bonnie legyen?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Kislány skót juhász, és ez a végső névválaszték.:D Szerintetek melyik??
2010. aug. 17. 08:06
1/10 anonim válasza:
Nekem egy fiú yorkim van és mivel Bonifác napon született, Bonny lett. :) Nekem fura ez a két név lánykutyusnak, de akkor már inkább a Bonnie. :)
2/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm..:):) A Collie-t tesóm szeretné, a Bonnie-t meg anyukám.:) Szóval enyém a döntés.:D
2010. aug. 17. 08:23
3/10 anonim válasza:
Nincs fantáziád?még mindig nem találtál ki neki valami más nevet?
Legyen akkor Bonnie.
4/10 anonim válasza:
Akkor inkább Bonnie! A Collie-ről nekem egy bacilus neve ugrik be (Choli) ami a k@kiban található meg.
5/10 A kérdező kommentje:
Kedves 8.24-es!:):):)
Ha nem tetszik valami, ne nézz be, és meg van oldva a dolog...:):) Egyelőre szabad országban élünk, és ez egy szabad honlap. Ha kérdésem van, kiteszem. Ismétlem: ha neked nem tetszik, NEM kattintasz rá... Ilyen egyszerű.
A normális válaszokat azért várom.:)
2010. aug. 17. 08:31
6/10 anonim válasza:
nem tudom egyetértek a tesóddal legyen Collie szerintem de te döndesz :)
7/10 anonim válasza:
Én a Collie-t semmiképp nem adnám,mert az olyan,mintha a fajtáját becéznéd.Angolul Rough Collie-nak is hívják.Ez nekem nem elég személyes,olyan,mintha az angol cocker spánielemet,mondjuk Cocker-nek hívnám.A Bonnie az tetszik,sőt egyik gyönyörű halamnak az volt a neve. :-)
8/10 A kérdező kommentje:
Szerintem én is a Bonnie mellett voksolok.:) Köszönöm.:)
2010. aug. 17. 12:18
9/10 anonim válasza:
Én is a a Bonniera voksolok, pont amiatt, hogy a collie a fajta neve. Ismerek egy Bonnie nevű kutyust, igaz, francia bulldog. :) De nagyon jó fej, és ő is szuka.
10/10 anonim válasza:
A fajta neve "rouge collie", Collie-nak hivni pont olyan hülyén hangzik mitha azt kibálnád utánnak hogy "Vizsla" vagy "Tacskó".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!