Walameik nap gondolkoztam rajta hogy leborotválom a kutyámat. Lesz walami baja? ,
Éppen az egyik nap gondolkoztam rajta hogy lesz-e valami baja a kutyusomnak ha leborotválom a bundáját..
És érdekelne h nem lextőle kiütéses v valami?XD

Nem állatkínzó, hanem hülye:D
Szerinted egy normális ember levágná a kutyája szőrét, csak azért, mert zavarja, hogy a kutyák szőrösek.
Az nem zavar, hogy minden embernek két lába van? Kuriózum lennél egy lábbal, szerintem azt is csapd le, utána mehet a kutyád szőre.

Egy ekkora s...fejnek maximum plüsskutya való. Tuti egy kis hülye gyerek vagy. Anyádék úgy se engednek még a kutya közelébe se :D
Ne borotvált le a szőrét. Azt a természet azért csinálta, mert szüksége van rá. Nyáron hűt, télen fűt, vízhatlanná teszi a testüket. Ha levágod, leég a bőre, ő esetleg ugyanúgy bőrrákot kaphat, mint akár te. És most már augusztus közepe van, nemsokára jönnek a hidegebb idők, addig nem biztos, hogy kellő bundát tud növeszteni. Akkor mit csinálsz, felöltözteted?
Ha máskor valamivel rövidebbre akarod vágni a szőrét, tedd meg júniusban.

Ha kínai kopax kutyát wettél wolna az nem lenne xőrös :)))
Szerencsétlen...
XDXDXD..
Am nemakarom leborotválni csak eszembejutott h lex-e walami baja xD:P
Azért ennyire hüje nemvagyok-.-"

Most már én sem.
>.< Csak hülyülök.:D

Először is: Tanulj meg helyesen írni!
(pl: "walameik" ... ilyen szó nem létezik. Szerintem te erre gondoltál: "Valamelyik".)
Másodszor: Ez, hogy le akarod borotválni a kutyádat, ez egy szinten van azzal, hogy kiszúrod a saját szemed egy késsel.
Szerintem két lehetőség van.
Az első: Feltűnési viszketegséged van, és annyira nem bírsz magaddal, hogy provokatív kérdéseket írsz mások megbotránkoztatására.
A második: Nem vagy beszámítható.
Én az elsőre tippelnék.
Nagyképű vagy! Sajnálom édesanyádat, hogy nap, mint nap azzal kell szembe néznie, hogy egy utolsó sz*rdarab gyereket szült.
Ha egy percre is leszállnál a magas lóról,talán te magad is megsajnálnád szegény kutyádat, hogy ilyen gazdája van.
És a legborzasztóbb az, hogy Ő így is, a hülyeségeiddel, a provokatív, meggondolatlan, idióta viselkedéseddel együtt is az életét kockáztatná érted, mert SZERET.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!