Kezdő munkakutyásnak melyik fajtát ajánlanátok?
Figyelt kérdés
Ö-v-zni szeretnék, lakásban lakom (max 6 órát lenne egyedül a kutya, azt sem egyben). Eddig nj és mali volt csak, de nem “sportoltam” velük és kertesben voltak, ill segítségem is volt. Rotin és dobin gondolkodom, de egyedül nőként nem tudom, higy mennyire tudnám őket kezelni és nevelni (kutyasuli alap).2021. febr. 14. 09:34
11/14 anonim válasza:
4! Ezzel vitatkoznék egy kicsit, nekem munkavonalas németjuhászom van. Az tény, hogy baromira meg kell nézni honnan veszed, mert nem mindegy és nehéz is valóban jót találni.
Idén lesz 10 éves, soha semmilyen egésszégügyi baja nem volt és ha nem őszülne a pofája, akkor meg sem mondaná senki, hogy mennyi idős. A fogai rendben vannak, a csípője, ízületei rendben vannak, gyors mint a golyó és simán bírja az egésznapos túrákat.
Az viszont tény, hogy lakásban jobban járna egy rövidszőrűvel.
12/14 anonim válasza:
Utolsó IGAZ!!! Németjuhászom van szintén MUNKAVONAL. 6 éves. Semmi displasia. Sose volt még beteg. Bezzeg a show vonal!!!!
13/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Dobi lett :) a nj-unk anno - tk-s, munkavonalas - displasias vt 13 éves korára sajnos :( nagyon szerencsések vagytok akkor ti ☺️
2021. márc. 7. 10:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!