Kan vagy szuka? Mik az előnyei és hátrányai?
Figyelt kérdés
Tudom tudom, egyedtől függ a kutya viselkedese, de mégis ti mi alapján döntöttetek? Mik a tapsztalatok, akinek volt már mindkettő?2021. febr. 10. 14:47
A kérdező szavazást indított:
Kan
Szuka
45 szavazat
2/19 anonim válasza:
Szukak bekesebbek ... nekem kanom van. Hiaba van ivartalanitva, agyonveri a tobbi fiut. Jobb lenne ha szuka lenne.
3/19 anonim válasza:
2. Ez inkább egyed függő.
Nekem ivartalan szukám van mégis utálja a többi szukát, simán nekik ugrana.
4/19 A kérdező kommentje:
1, nem tenyésztésre szánt kutyákat alap lenne ivartalanítani, de elfogadom ezt az indokot is.
Arra lennék kíváncsi, melyikkel lehet pl. könnyebben együttműködni?
2021. febr. 10. 14:59
6/19 anonim válasza:
A kutya személyisége a döntő az együttműködésben. Nekem volt kanom, jelenleg egy szukám van. A szukámmal könnyebb együttműködni, mint anno a kannal
7/19 anonim válasza:
Kanban tobb a dominancia, a szuka ellenben anyaskodobb. Persze a dominancia is letorheto, de az anyaskodo jellem kezelhetobb.
Ugyanakkor a lanyok vaganyabbak, mig a kanok vadabbak.
8/19 A kérdező kommentje:
Valami egy ideje szúrja a szemem, a menhelyeken szinte mindig több kan van, mint szuka. Tényleg ennyire félnek az emberek egy felnőtt kant kihozni, mert úgy gondoljak már nevelhetetlen?
2021. febr. 10. 15:07
9/19 anonim válasza:
Nincs nevelhetetlen kutya ... max ha valami baj van a fejeben.
10/19 anonim válasza:
Alapból többen tartanak kant, főleg a közepes és nagytestűekből. Nagyon be van rögződve sokaknál, hogy a kutya az csak kan lehet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!