Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A kutyámat fejbe verte egy...

A kutyámat fejbe verte egy járókelő, mert kifér a feje a kerítésen és állítólag oda akart neki kapni. Ezt hogy lehet bizonyítani, ha nincs kamera? Feljelenthetem állatkínzásért?

Figyelt kérdés
Kifér a feje a kerítésen és a járókelő túl közel ment és majdnem megkapta. Erre az iq-bajnok úgy fejbe verte valami esernyővel, hogy orvoshoz kellett vinni a kutyát. Le akartam pofozni, de a férjem ledumált, hogy majd jól rendőrt hív. De én ezt nem hiszem el, hogy meg akarta harapni! Vagy provokálta vagy nem tudom, de akkor sem lett volna joga fejbe vágni.

2021. febr. 7. 22:46
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
87%

Csináld meg a kerítést, hogy ne férjen ki a feje.

Nyilván nem volt túl barátságos megoldás a járókelőtől, de ha tényleg odakapott, lehet védekező reakció. De ez a ti felelőségetek.

Gyerekkoromban így harapott meg egy dalmata. Simán kifért a feje a válláig a rácsokon. Mentem a járdán, még csak nem is szorosan a kerítés mellett. A kutya meg kidugta a fejét és elkapta a karom. Pedig az is cukimuki kutyus volt...

2021. febr. 8. 12:38
 22/29 anonim ***** válasza:
73%

Szerelj dróthálót a kerítés belső felére, és akkor nem fog a kutya feje kiférni.

[link]

2021. febr. 8. 12:43
 23/29 anonim ***** válasza:
86%

Ez a te felelőtlenséged. Pár hete így húzott be majdnem egy kis kutyát a szomszéd utcában egy másik,konkrétan a nyakáig kint lógott a kutya. Aki nem ismeri az utcát pórul járhat. Ott konrkrétan az a biztonságos ha a fűre le mész.

Én az ilyeneket büntetném, ha az én lábamat kapná el egy ilyen kutya, vagy a kutyámat próbálná behúzni, nem biztos,hogy túl élné a kerítés mögötti kutya.

Bocs de itt ti hibáztatok.

2021. febr. 8. 16:56
 24/29 anonim ***** válasza:
81%

Te is egy iq bajnok lehetsz :)

Kár, hogy nem hívtatok rendőrt, legalább megbüntettek volna.

A kutyádat a telkeden kell tartanod, nem szabályos ha kilóg a feje.

Szerintem örülnie kellett volba szerencsétlen járókelőnek hogy oldalba harapja a hülye kutyád.

2021. febr. 8. 19:33
 25/29 anonim ***** válasza:
74%
Én is jól fejbe rúgtam volna, de ha pampogsz akkor téged is.
2021. febr. 8. 19:33
 26/29 anonim ***** válasza:
83%
Gondolom nem ilyen reakciókra vártál,remélem elgondolkodtat és megcsinálod a kerítést.
2021. febr. 8. 21:25
 27/29 anonim ***** válasza:
86%

Ő viszont simán feljelenthet téged, szóval úgy pattogjál.

A kutyát köteles vagy kerítésen BELÜL tartani, azaz, ha kifér a feje, törvényt szegsz.

2021. febr. 11. 09:43
 28/29 anonim ***** válasza:
82%
De kétéves! unokahúgom karját is egy "cukimuki, nem bánt senkit" kutya kapta el pont így. Reflexből fejberúgtam, így elengedte, és őszintén. Ha maradandó sérülést okozok az állatnak akkor és ott az sem érdekelt volna, a gazdája pedig örülhet, hogy nem jelentettem fel.
2021. febr. 11. 09:47
 29/29 anonim ***** válasza:
88%
Örülj hogy nem lett a kutyának nagyobb baja, és csináld meg a kerítést úgy hogy ne tudja a járókelőket megmarni, mert nem a járókelő ment túl közel, hanem a te kutyád lógott ki a közterületre.
2021. márc. 20. 18:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!