A kutyámat fejbe verte egy járókelő, mert kifér a feje a kerítésen és állítólag oda akart neki kapni. Ezt hogy lehet bizonyítani, ha nincs kamera? Feljelenthetem állatkínzásért?
Csináld meg a kerítést, hogy ne férjen ki a feje.
Nyilván nem volt túl barátságos megoldás a járókelőtől, de ha tényleg odakapott, lehet védekező reakció. De ez a ti felelőségetek.
Gyerekkoromban így harapott meg egy dalmata. Simán kifért a feje a válláig a rácsokon. Mentem a járdán, még csak nem is szorosan a kerítés mellett. A kutya meg kidugta a fejét és elkapta a karom. Pedig az is cukimuki kutyus volt...
Szerelj dróthálót a kerítés belső felére, és akkor nem fog a kutya feje kiférni.
Ez a te felelőtlenséged. Pár hete így húzott be majdnem egy kis kutyát a szomszéd utcában egy másik,konkrétan a nyakáig kint lógott a kutya. Aki nem ismeri az utcát pórul járhat. Ott konrkrétan az a biztonságos ha a fűre le mész.
Én az ilyeneket büntetném, ha az én lábamat kapná el egy ilyen kutya, vagy a kutyámat próbálná behúzni, nem biztos,hogy túl élné a kerítés mögötti kutya.
Bocs de itt ti hibáztatok.
Te is egy iq bajnok lehetsz :)
Kár, hogy nem hívtatok rendőrt, legalább megbüntettek volna.
A kutyádat a telkeden kell tartanod, nem szabályos ha kilóg a feje.
Szerintem örülnie kellett volba szerencsétlen járókelőnek hogy oldalba harapja a hülye kutyád.
Ő viszont simán feljelenthet téged, szóval úgy pattogjál.
A kutyát köteles vagy kerítésen BELÜL tartani, azaz, ha kifér a feje, törvényt szegsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!