Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A kutyámat fejbe verte egy...

A kutyámat fejbe verte egy járókelő, mert kifér a feje a kerítésen és állítólag oda akart neki kapni. Ezt hogy lehet bizonyítani, ha nincs kamera? Feljelenthetem állatkínzásért?

Figyelt kérdés
Kifér a feje a kerítésen és a járókelő túl közel ment és majdnem megkapta. Erre az iq-bajnok úgy fejbe verte valami esernyővel, hogy orvoshoz kellett vinni a kutyát. Le akartam pofozni, de a férjem ledumált, hogy majd jól rendőrt hív. De én ezt nem hiszem el, hogy meg akarta harapni! Vagy provokálta vagy nem tudom, de akkor sem lett volna joga fejbe vágni.

2021. febr. 7. 22:46
1 2 3
 1/29 anonim válasza:
98%
Sajnos azt kell mondjam fifty-fifty. Sajnálom, hogy megütötték, de olyan kerítés kéne, ahol nem fér ki a feje, és esély sincs rá hogy megmar valakit.Szeretem a kutyákat, de ha a szívbajt hozná rám reflexből lehet én is fejen csapnám mert pont lenne valami alkalmas a kezemben.
2021. febr. 7. 22:50
 2/29 anonim ***** válasza:
44%
Sajnálom, de akkor sem pofozhatod fel xDD Mit képzelsz?
2021. febr. 7. 22:52
 3/29 anonim ***** válasza:
26%
:(
2021. febr. 7. 22:52
 4/29 anonim ***** válasza:
92%
Nagyon el vagy tévedve drágaságom. A kutyát ugyanis köteles vagy a kerítésen belül tartani méghozzá úgy, hogy senkit ne kaphasson meg. Akkor sem, ha provokálja. A kutyád a te felelőtlenséged miatt szenved, ennyi. Ha rendőrt hívnak pedig téged fognak megbüntetni.
2021. febr. 7. 22:53
 5/29 anonim ***** válasza:
92%
Aham értjük,és ha tényleg megakarta kapni???Kifér a kutya feje a kerítésen,ki hibája ez??Esetleg ha kicsi kutyukád elkap egy gyereket???Ki is itt a hibás??A járókelő vagy ti???Ez nem is kérdés...és még ti pofozkodnátok??
2021. febr. 7. 22:54
 6/29 anonim ***** válasza:
90%
Kifér a feje ! Innentől koppantál ! Túl közel ment , jah persze . Ilyen indokkal a betörő is védekezhet hogy túl könnyű bejutni a lakásba és amúgy is rendetlenség volt ...
2021. febr. 7. 22:54
 7/29 anonim ***** válasza:
81%
Ekkor látszik hogy mekkora gondot okozott a 70 év szoci komcsi korszak .
2021. febr. 7. 22:56
 8/29 anonim ***** válasza:
91%

Figyi, két kutya gazdija vagyok, de most készülünk kertvárosba költözni, és egyszerűen a sz*r is meghűl bennem, amikor sétálunk az utcán. Belvárosból költözünk, tehát abszolút szokatlan nekünk az, hogy sétálunk a járdán, és a kutyák sorban minden háznál nekirontanak a kerítésnek. Őszintén, félek. Ha még kutyát is sétáltatok, és látom hogy egy 50 kilós kutya pattog a 2 méteres kerítés előtt úgy, hogy kajak mindjárt átugorja, akkor teljesen reszket a lábam, ha meg random kidugja egy fejét a kerítésen, ami mellett elmegyek, akkor lehet én is odacsapok egyet automatikusan.

Imádom a kutyákat, de ez a kerti kutyatartás számomra rettenet, tényleg, sok területvédő, rengeteg felgyűlt energiával rendelkező jószág. A kutyámat a kabátomba kellett csomagolnom, máshogy nem jutottunk volna haza.

2021. febr. 7. 23:00
 9/29 anonim ***** válasza:
96%

Azt ugye tudod, hogy benne van a törvényben, hogy a kutya a kerítésen nem át nem haraphat kifelé? Tehát ha kifér a feje, az kizárólag a ti hibátok!

Eleve minek kutya, ha nem tudjátok normális körülmények közt tartani? Minek kutya, ha nem tudtok rá még ennyire sem vigyázni?

2021. febr. 7. 23:01
 10/29 anonim ***** válasza:
92%

Szegeny kutya :( utalom, amikor ok szenvednek az emberek felelotlensege miatt...

Ha ennyire tisztaban vagy vele hogy kifer a feje, mar reg meg kellett volna oldani a dolgot, nekem ne mondd h belulrol nem lehet pl drothalot odatenni, vagy ha az nem tetszik akkor barmi mast kitalalni. Foleg ha kozvetlenul elottetek megy a jarda (vagy nagyon kozel). Kicsit mas, ha pl van kocsibeallo a hazatok meg a jarda kozott, akkor felmerul a kerdes hogy miert boklaszott ott az ember, de akkor is neked a kotelesseged keritesen belul tartani a kutyat es pont. Ha meg ugatos, tamados a kutya, meg onvedelemre is hivatkozhat az ember, na nem mintha barmire mennetek a feljelentessel. A sulyos allatkinzasokkal se igazan foglalkoznak sajnos...

2021. febr. 7. 23:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!