Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A kutyámat fejbe verte egy...

A kutyámat fejbe verte egy járókelő, mert kifér a feje a kerítésen és állítólag oda akart neki kapni. Ezt hogy lehet bizonyítani, ha nincs kamera? Feljelenthetem állatkínzásért?

Figyelt kérdés
Kifér a feje a kerítésen és a járókelő túl közel ment és majdnem megkapta. Erre az iq-bajnok úgy fejbe verte valami esernyővel, hogy orvoshoz kellett vinni a kutyát. Le akartam pofozni, de a férjem ledumált, hogy majd jól rendőrt hív. De én ezt nem hiszem el, hogy meg akarta harapni! Vagy provokálta vagy nem tudom, de akkor sem lett volna joga fejbe vágni.

2021. febr. 7. 22:46
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
94%
Te hibád, mivel a kutyat ugy kell tartani, hogy ne tudjon kimenni es ne legyen veszelyes a jarokellőkre. Felpofoztad volna akkor meg ő jelenthetett volna fel.
2021. febr. 7. 23:25
 12/29 anonim ***** válasza:
29%
Én lefejeltem volna a férget, bár a fejkilógás 100%ban a te felelősséged..
2021. febr. 7. 23:25
 13/29 anonim ***** válasza:
25%
Orvosi lelettel a kezedben feljelentheted, de anélkül kiröhögnek, mert nincs rá bizonyíték.
2021. febr. 7. 23:30
 14/29 anonim ***** válasza:
37%

A kis tunder kutyad ,akarmilyen nagydarab hazorzo,ovjad a gonosz provokativ allateenes jarokeloktol.

Tegyel oda rattant vagy tujat vagy barmit,ami megakadalyozza,h kiferjen a kutya barmely testresze kozteruletre.

En nagyon szeretem a kutyakat es nagyon sajnalkozva olvastam ezt a tortenetet.

2021. febr. 8. 00:23
 15/29 anonim ***** válasza:
97%

Utolsó, itt mindenki szereti a kutyákat. Épp azért annyira idegesítő, amikor itt egy ilyen gazda, aki magasról tesz a kutyájára, vagy arra, hogy milyen gondokat, sérüléseket tud okozni az általa tartott kutyája...

A járókelők pedig leggyakrabban nem "gonosz provokatív állatellenesek". Én is feljelentést tennék egy olyan kutya gazdája ellen, amelyik kifér a kerítésen és ki tud harapni. Pláne ha egyszer engem, a gyerekemet vagy az egyik kutyámat kapná el!

2021. febr. 8. 00:30
 16/29 anonim ***** válasza:
5%
Nem kellett volna megütnie,ez igaz,ki kellett volna kerülnie,mint minden normális ember.Biztos valami agresszív fa..kalap volt,vagy egy lelkileg és testileg nyomorék,akit annyit bántottak,de visszaszólni vagy ütni nem mer,hanem ilyen alkalmakat kihasználva bánt egy állatot.De ha szólnátok a rendőröknek,1.Nem érdekelné őket,egy rendes állatkínzásos ügyben se szoktak általában megfelelően cselekednni.2.Viszont egyből ráállnának a témára,hogy hoppá,kifér a kutya feje,akkor először csak figyelmeztetnek,hogy tegyetek ez ellen valamit,és ha nem,akkor még ti számíthattok nem kevés pénzbüntetésre.Ez van.
2021. febr. 8. 00:39
 17/29 anonim ***** válasza:
89%
A kutyát sajnálom, de ez a te hibád, olyan legyen a kerítés, hogy ne tudjon kibújni, kidugni a fejét. Nyáron én is láttam egy ilyen kutyát Zamárdiban, a kutyámmal nyaraltam ott. Ha váratlan ér, lehet, hogy önvédelmi reflexből én is odacsapok.
2021. febr. 8. 06:53
 18/29 anonim ***** válasza:
88%
Majdnem megharapott valakit a kutyád, erre még te akarsz pofozkodni meg feljelenteni?! Ha velem ilyen történne, téged pofoználak le...
2021. febr. 8. 09:12
 19/29 anonim ***** válasza:
94%
Elég szomorú, hogy ilyen természetességgel írod, hogy tudod jól, átfér a feje... nem akarlak kioktatni, de te felelsz a kutyusért, neked a kötelességed ilyen módon is elkerülni ezeket a helyzeteket (vagy legalábbis mindent megtenni, hogy ne forduljon elő). Lehet, hogy valaki rendszeresen járt arra és elege lett, lehet, hogy valami bolond volt akit a kutyád meg se ugatott csak agresszióból verte fejbe (bár ez elég hihetetlenül hangzik, és ebben az esetben is a tied, aza a gazdié a felelősség). A kutyust nagyon sajnálom, remélem mielőbb rendbe jön, te pedig vigyázz rá innentől kezdve jobban. A rendőrök amúgy a brutális állatkínzásokkal se foglalkoznak, ezzel pláne nem fognak, főleg nem bizonyíték hiányában, sajnos ez a szomorú valóság.
2021. febr. 8. 09:24
 20/29 anonim ***** válasza:
72%
Megérdemelte a kutya , téged kell lepofozni . Ki mész majd a kutyával a parkba erdőbe szkosár póráz nélkül is ? Megkerget egy gyereket megkap egy biciklist akkor mi lesz ? Feljelented őket valami ostoba ürüggyel ?
2021. febr. 8. 12:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!