Ilyen feltételek mellett is érdemes elvinni?
csak busz van, helyi járatra pedig nem hiszem, hogy felengedik, de ezt nem tudom ... esetleg taxi, de az meg elég luxus lenne ... :S
kutyás ismerős pedig nincs :S
Korom Gábor egyik előadásán hallottam, hogy régesrég, mikor még nem volt autó, se busz, és régi képzési módszereket alkalmaztak, azok a kutyaiskolák váltak be a legjobban, amik messze voltak. Azért, mert amíg a gazdi odaért, figyelnie, foglalkoznia kellett a kutyájával, és az a pár óra sokkal többet ért, mint az egy óra amit a suliban töltött.
A bringával mondjuk annyi a gond, hogy hulla fáradt lesz mire odaérsz, bár nem tudom mennyire pörgős fajta, valószínűleg egy foxi, vagy egy jack russel még jobban is tud teljesíteni suliban, ha előtte kicsit futott.
Busz nincs? Egyébként szerintem akárhogy is, megéri suliba járni!
elég pörgős fajta, van busz, de nem tudom, hogy felengedik-e ... :S majd ezt megkérdezzük
mert mindenképp szeretnék vele eljárni, csak nem voltam biztos benne, hogy így is jó ...
amúgy köszi a válaszokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!