Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Német juhásznak elég heti 2*5...

Német juhásznak elég heti 2*5 óra foglalkozás?

Figyelt kérdés

Ebben van séta, futtatás, tanítás, képzés, játék.

Kinti kutya hatalmas udvarral és van fajtársa.

2021. febr. 6. 13:53
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
88%
5ször 2 óra szerintem elég, de 2szer 5 nem.
2021. febr. 6. 13:58
 2/20 anonim ***** válasza:
94%
Nem kell lepontozni, komolyan mondom. Ha két napot foglalkoznak vele, mindkétszer 5 órát, az úgy kevés. Ha öt napot foglalkoznak vele, minden nap 2 órát, az úgy szerintem már jó lehet.
2021. febr. 6. 14:01
 3/20 anonim ***** válasza:
91%

Egyetértek.

Sőt. Nekem a kutyám napi 2x1.5-2 órát igényli minimum. Egy munkavonalas nj is ekörül.

2021. febr. 6. 14:15
 4/20 anonim ***** válasza:
89%

Azert nem kell tulzasokba esni, azonban ha valaki egy aktiv, esetleg munkakutyat valaszt, az ne csak kicsapja a kertbe, aztan heti ketszer vigye el setalni, ez nem igy megy. Aktiv kutya kell? Akkor arra bizony idot kell szanni.

Nem napi 15 orat, de 2-3 ora tanitas, seta biztosan kell neki, plusz ugye valami sport, kutyaiskola, stb.

2021. febr. 6. 14:44
 5/20 anonim ***** válasza:
68%
#1 válaszát adom. Hatalmas észrevétel! :D Diszkrét matematika tantárgyra tökéletes példa lesz, köszönöm (és a kérdezőnek is, hogy feltette).
2021. febr. 6. 15:23
 6/20 anonim ***** válasza:
86%

4-es alapból osztom az észrevételed, de a németjuhász

1. nagytestű

2. munkakutya

Két okból is fontos a lemozgatása és az agyi fárasztása.

Heti két alkalom között megkergül, főleg hogy 5 óra egy alkalomra inkább sok.

Ideálisabb lenne 1-2 óra séta, mozgás, és 1 óra játék és feladatozás, de minden nap.

2021. febr. 6. 15:37
 7/20 A kérdező kommentje:
A nagymamám házőrzője, nem tudok heti 2-nél többször kimenni. Ha én nem megyek, akkor 1* sincs foglalkozva a kutyával.
2021. febr. 6. 15:37
 8/20 anonim ***** válasza:
31%

Miert is kellett kutya a nagymamadnak? Hazorzesee riaszto es kamerarendszert ajanlok, a kutyat 3 perc alatt kiiktatjak, ha ugy van. Idos embernek nem kell aktiv kutya, minek?

Mennyi idos a kutya, mikor kerult oda?

Megprobalnek neki gazdat keresni, vagy fogadd be te.

2021. febr. 6. 16:03
 9/20 A kérdező kommentje:

2 év körüli, befogadta. A társa is befogadott kutya, csak ő elvan, nincs akkora igénye. Eddig a nj is elvolt, de most már többet szeretne, fajtájából adódóan.

Nekem van 2 kutyám panelban, több nem jöhet ide.

Mama szereti őket, a faluban senki nem sétáltat kutyát, ezért senkire nem tudja rábízni. Csak én tudok kimenni hozzá stabilan heti 2*.

Tudom, hogy car helyzet, de ha ilyenkor jól megdolgoztatom, kifárasztom, akkor jobban el lenne a többi napokon?

2021. febr. 6. 16:40
 10/20 anonim ***** válasza:
83%

Tobb mint a semmi, ez teny, de mivel a kutya alszik, kipiheni magat, nincs olyan, hogy nyugton lesz a tobbi napon. Kiveve, ha idos, az mas persze, de jelen esetben ez sem all fent. Van egy masik kutyaja, ha o elvan igy (bar ez sem idealis), akkor fel siker, rola nem kell lemondani.

Viszont ennek a kutyusnak keressetek gazdat, jobban jartok, mielott komolyabb problemak lesznek. Oke, hogy ragaszkodik hozza, de nem kene onzonek lenni, a kutya igenyeit is figyelembe kell venni.

2021. febr. 6. 16:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!