Emlődaganat-Műtét vagy hallgassak a dokira?
Ezzel a segítség/véleménykéréssel fordulok hozzátok: hátha többen is érintettek benne.
8 éves szuka németjuhászunk van, aki nem lett kiivartalanítva, nem lettek kiskutyái. Sajnos így utólag-az ivartalanítás hiánya megnövelte a kockázatát a daganatnak, és egy fél éve csomókat vettem észre a hasán, már kettő is van neki azóta
Emlődaganat van
Elvittük állatorvoshoz, aki komolyabban megse vizsgálta (család-barát orvos, így reménykedtem hogy bízhatunk benne) azt mondja nem szabadna bántani, mert ha megműtik, még jobban szétterjed a daganat, ami elvileg jóindulatú
De hogy őszinte legyek, nem tudok ebben bízni, épp csak rápillantott a kutyára
Ugyanolyan játékos, nem látszik nála semmilyen fájdalom. Mégis nagyon féltjük, nagyon szeretjük őt...akik esetleg érintettek a témában, milyen tapasztalataik vannak?
Meggyógyultak a kutyák, jobban szétterjedt a daganat, vagy éppen jót tett a műtét?
A műtétre nem lesz pénzünk... a kutya a mindenem, vele nőttem fel
De ha kell megkeresem rá a pénzt
Egy aggódó gazdi
Nem engedem műteni, gyógyszeres kezelés meg a szívférget intézzük, aztán meglátjuk a kilátásokat
Egyébként 20 vagyok, a kutya 9 éves....tehát nagyon kicsi voltam mikor az ivartalanítást intézni kellett volna vagy az oltást
Mérhetetlenül sajnálom és ha tudtam volna, középiskolásként is máshogy cselekedtem volna
De a szüleim nem foglalkoztak vele eleve annyit, én hordtam oltásra is, meg most is én fizettem a kezeléséért több tízezret...megtesszük amit lehet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!