Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » 5 hónapos kutyám rápisil a...

5 hónapos kutyám rápisil a kanapéra, ágyra. Miért? Mit tegyek? Ki szoktam zárni abból a szobából, és bezárok minden ajtót, csak a konyába és az előszobában lehet. Leszidom, ha mondom neki hogy Mit csináltál, lehajtja a fejét, összehúzza magát.

Figyelt kérdés

2021. jan. 31. 18:23
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Pisild felul! :) Te vagy a fonok! :DDD
2021. jan. 31. 20:35
 12/17 anonim ***** válasza:
Még nincs rendesen szobatisztaságra szoktatva. Kérdező, ugye nem használsz pelenkát hozzá?
2021. jan. 31. 20:50
 13/17 anonim ***** válasza:
25%

A pisilesert leszidod. Terrorizalod. Igy ezert pisil a kanapera ,mert az beszivja es hatha nem veszed eszre. Ezert valasztja meg a szonyeget.

Mi soha nem orditottunk nem szoltunk aemmit.

1 het alatt szobatiszta lett. Utcai pisi kakinal megdicsertuk naon.

Ha tuletetem es keson viszem le,a kore pisil,nem az agyba v parkettara. Nem akarja leplezni.

Edd meg,amit foztel. Erre tanit a kutya. Elfogadtad volna a pisit,akkor menne a kore nalad is.

2021. jan. 31. 20:53
 14/17 anonim ***** válasza:
0%
Úgy tudom a kutyákat nehezebb szobatisztaságra nevelni. Nekem macskáim vannak bent, azok rögtön használták az almot, na de ők macskák 🙂 legyél türelmes, esetleg facebook csoportokat kereshetsz akik segítenek, adnak jó tippeket stb, itt nem segítőkészel általában.
2021. febr. 1. 13:00
 15/17 anonim válasza:
4-es! remélem tudod, hogy vannak olyan kutyák, amiket konrkétan nem is lehet kint tartani, csak panelba, vagy ugye úgy kertes házba, hogy a nap 80%-át bent tölti, mert ezeknek a kis parkettacirkálóknak sokkal nagyobb szükségük van a szeretetre, kényelemre, melegre mint mondjuk egy németjuhásznak! Aki egy yorkiet vagy pl egy mini bologneset a kertbe tart és be se engedi, attól elkéne venni a szerencsétlen jószágot! Nem kintre valók, hanem bentre! És igenis jobb nekik egy meleg panelben, mint kint a kertben -10 fokban!
2021. febr. 11. 08:47
 16/17 anonim ***** válasza:

15#

Na igen, én azokat nem is nevezném kutyának.

2021. febr. 11. 08:57
 17/17 anonim válasza:
15 vagyok. Én igen, ugatnak, cukik, hűségesek. ezek nekem elég kutyára hajazó leírások. tényleg kis szarosok, de szerintem nagyon cukik, és boldogabbá tudják tenni egy ember életét.
2021. febr. 12. 08:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!